Vapaaehtoisvalmennus perhekerhotoimintaan, Joensuu

Joensuun Perheentalo, Rantakatu 15, 80100 Joensuu

Perhekerho on tarkoitettu maahanmuuttajaperheille, joilla on alle kouluikäisiä lapsia. Perhekerhon tavoitteena on tukea lapsiperheiden kotoutumista Suomeen ja vahvistaa myönteistä vanhemmuutta. Kerho kokoontuu tiistai-iltaisin Joensuun Perheentalolla kello 16-19.00. Vapaaehtoisena pääset mukaan toimintaan, joka on saanut osallistujien keskuudessa paljon myönteistä palautetta. Voit osallistua toimintaan koulutuksen käytyäsi sen verran kuin sinulla on mahdollisuutta.

Perhekerhotoiminnasta vastaavat Pelastakaa Lasten työntekijät yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Edellytyksinä vapaaehtoistoimintaan osallistumiselle on täysi-ikäisyys, vapaaehtoiskoulutuksen suorittaminen, Pelastakaa Lasten lastensuojeluperiaatteisiin sitoutuminen sekä turvallisuus ja vastuullisuus. Koulutukseen kuuluu etukäteistehtävän suorittaminen, jonka ohjeistuksen saa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu Joensuun Perheentalolla (os. Rantakatu 15, 80100 Joensuu) pidettävään kaksipäiväiseen valmennukseen alla olevan lomakkeen kautta 19.8.2019 mennessä.

Valmennuspäivät ovat:

  • lauantai 24.8. klo 14-18
  • sunnuntai 25.8. klo 9-15

Lisätiedot:

Pirjo Niemi-Järvinen
suunnittelija
pirjo.niemi-jarvinen@pelastakaalapset.fi

Ilmoittaudun seuraavaan valmennukseen:

    Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat. Otamme yhteyttä ilmoittautujiin ennen valmennusta.