Tukiperhevalmennus, Jyväskylä

Pelastakaa Lapset, Keski-Suomen aluetoimisto, Kauppakatu 32, Jyväskylä

Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan lasten tueksi!

Tukiperhevalmennus Jyväskylässä (os. Kauppakatu 32, 2.kerros, Jyväskylä) tammikuussa:

  • torstaina 9.1. klo 17.00-20.00
  • lauantaina 11.1. klo 9.00-16.00 ja
  • torstaina 16.1 klo 17.00-20.00

Tarvitsemme tukiperheitä erilaisissa elämäntilanteissa eläville lapsille, joten tarve on myös erityyppisille tukiperheille: lapsiperheille, lapsettomille pareille ja mummolan kaltaisille perheille, myös yksin asuva aikuinen voi toimia tukiperheenä. Valmennamme kaikki Pelastakaa Lasten tukiperheet ja tuemme heitä tukisuhteen aikana.

Tukiperhevalmennus sisältää ryhmämuotoisen valmennuksen, ennakko- ja kotitehtäviä sekä kotikäynnin erikseen sovittavana ajankohtana. Valmennus on osallistujille maksuton ja sen aikana käsitellään vapaaehtoisena tukiperheenä toimimiseen liittyviä asioita. Jos perheessänne on kaksi tukiperhevanhempaa, edellytämme molempien osallistumista valmennukseen. Jos kaikki valmennuksen ajankohdat eivät perheellenne sovi, otathan silti yhteyttä – voimme aina räätälöidä kanssanne sopivan tukiperhevalmennuskokonaisuuden.

Tarjoamme pienen iltapalan ja lauantaina aamukahvit, lounaan ja iltapäiväkahvit. Ilmoitathan mahdollisista ruokarajoitteista ilmoittautuessasi valmennukseen.

Lue lisää tukiperhetoiminnasta lisää täältä.

Ilmoittaudu valmennukseen alla olevan lomakkeen kautta 7.1.2020 mennessä. Olethan ystävällinen ja perut ilmoittautumisesi, jos et tulekaan tukiperhevalmennukseen.

Lisätiedot/yhteyshenkilö

Teemu Hakanen
puh. 0408669072
teemu.hakanen@pelastakaalapset.fi

Ilmoittaudun seuraavaan valmennukseen:

    Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat. Otamme yhteyttä ilmoittautujiin ennen valmennusta.