Tukiperhevalmennus, Hämeenlinna

Kumppanuustalo, Kirjastokatu 1, (2. krs.), Hämeenlinna

Pelastakaa Lapset etsii vapaaehtoisia tukiperheitä ilman huoltajaa maahan tulleille, oleskeluluvan saaneille 16–21-vuotiaille nuorille Etelä- ja Länsi-Suomen alueilla.

Nuori vierailee tukiperheen luona tai tapaa tukiperhettä ja yhdessä sovitulla tavalla. Tukiperhe auttaa nuorta kotoutumaan sekä muodostamaan sosiaalisia suhteita ja tukee häntä uudessa elämänvaiheessa uudessa kotimaassa. Toiminnan tavoitteena on tukea nuoria, jotta he saisivat kontakteja ja linkkejä suomalaiseen yhteiskuntaan.

Tukiperheiksi soveltuvat luotettavat ja turvalliset yli 25-vuotiaat aikuiset, jotka ovat käyneet tukiperhevalmennuksen ja jotka haluavat antaa aikaansa ja tukeaan nuorelle. Lisätietoja toiminnasta täällä.

Valmennus järjestetään torstaina 15.11. klo 17-20 ja lauantaina 17.11. klo 10-16 Kumppanuustalolla, Hämeenlinnassa (os. Kirjastokatu 1, 2. krs.). Valmennus sisältää etätehtäviä ja kotikäynnin. Valmennus on maksuton ja vapaaehtoisille maksetaan sopimuksen mukainen kulukorvaus.

Ilmoittaudu valmennukseen alla olevalla lomakkeella. Valmennuksessa tarjoamme torstaina kahvit ja lauantaina lounaan, joten ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot:
Johanna Heikkinen, johanna.heikkinen@pelastakaalapset.fi tai puh. 050 513 5026

Ilmoittaudun seuraavaan valmennukseen:

    Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat. Otamme yhteyttä ilmoittautujiin ennen valmennusta.