Tukihenkilö- ja Sporttikummivalmennus Tampereella

Pelastakaa Lapset, Länsi-Suomen aluetoimisto, Hallituskatu 8 B, 3 krs., 33200 Tampere

Tervetuloa sporttikummi-ja tukihenkilövalmennukseen! 

Sporttikummi kannustaa lapsia ja nuoria mielekkääseen vapaa-ajan tekemiseen, liikkumiseen ja harrastamiseen vapaaehtoisen Sporttikummin kanssa. Sporttikummin kanssa lapsi voi tutustua uusiin lajeihin ja saada kipinän liikuntaharrastuksen aloittamiseen. Lisäksi hän saa jakamatonta huomiota vapaaehtoiselta aikuiselta.  Toiminta on tarkoitettu niille lapsille ja nuorille, joiden omilla vanhemmilla on syystä tai toisesta rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumaan tai olla mukana lapsen harrastuksessa.

Tukihenkilö auttaa lapsiperheitä. Tukihenkilöt voivat toimia lapsen harrastus- tai liikuntakaverina, auttajana arkisissa tilanteissa kuten läksyjen teossa tai hänen kanssaan voi käydä erilaisissa tapahtumisissa, retkillä yms. Tukihenkilötoiminta on matalan kynnyksen varhaista tukea. Tukihenkilön tarpeen taustalla on usein se, että lapsen ja perheen oma tukiverkosto on pieni. Tukihenkilö tapaa lasta tai perhettä noin pari kertaa kuukaudessa muutaman tunnin kerrallaan.

Perheet ja avuntarpeet ovat erilaisia ja siksi vapaaehtoistyöhön tarvitaankin monenlaisia ja monen ikäisiä ihmisiä. Pelastakaa Lapset tarjoaa Sporttikummeille ja tukihenkilöille valmennuksen, virkistystoimintaa sekä ammatillista tukea ja ohjausta.

Valmennus pidetään Tampereella lauantaina 24.10.2020 kello 10-16 (Pelastakaa Lapset, Länsi-Suomen aluetoimisto, Hallituskatu 8 B, 3 krs., 33200 Tampere). Tarjoamme lounaan valmennuksessa, joten ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-aine allergiat tai erikoisruokavaliosi.

Ilmoittaudu valmennukseen mukaan alla olevalla lomakkeella 19.10. mennessä. Jos sinulla on kysymyksiä vapaaehtoiseksi ryhtymisestä, ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja annamme lisää tietoa valmennuksesta ja toiminnasta.

Lisätiedot:

Paula Petrelius
paula.petrelius@pelastakaalapset.fi
040 5321 663

Ilmoittaudun seuraavaan valmennukseen:

    Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat. Otamme yhteyttä ilmoittautujiin ennen valmennusta.