Sporttikummivalmennus Tampereella

UKK-instituutti, Tampere

Liikkumisen riemua, auttamisen iloa ja onnistumisen hetkiä!

Sporttikummitoiminnassa vapaaehtoiset aikuiset toimivat lasten ja nuorten harrastuskavereina ja ystävinä. Toiminta on tarkoitettu lapsille, joiden omilla vanhemmilla ei ole mahdollisuuksia tai voimavaroja olla mukana lapsen harrastuksessa tai muuten tukea lasta liikkumaan. Sporttikummina voi toimia myös oman lapsen joukkuetoverille tai esimerkiksi maahanmuuttajalapselle. Lapset tarvitsevat elämäänsä ystävällisiä ja turvallisia aikuisia.

Sporttikummin ei tarvitse olla valmentaja tai urheilija. Riittää, että omaa reippaan asenteen ja on halukas antamaan aikaansa lapselle keskimäärin 1-4 kertaa kuukaudessa. Sporttikummit saavat korvauksen matkakuluista ja tarvittaessa muista kuluista.

Sporttikummeiksi valmennetuilta vapaaehtoisilta Tulemme pyytämään suostumuksen rikostaustaotteen pyytämiseksi (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014, 3§, 5§, 6§).

Uusien Sporttikummien valmennus järjestetään Tampereella UKK-instituutissa lauantaina 10.9.2016 klo 10-16.

Tiedustelut:
hannamari.saarinen@pelastakaalapset.fi , 050 3431622

Linkin kautta voit tilata itsellesi lisämateriaalia vapaaehtoistoiminnasta ja saat ilmoittautumislomakkeet toimintaan. Valmennuskutsut lähetetään kotiosoitteeseen erikseen ennen jokaista valmennusta, joista löytyvät ilmoittautumisohjeet.