Sporttikummivalmennus, Oulu

Sporttisaunan kokoustilat, os. Nummikatu 34, 4. krs, Oulu

Liikkumisen riemua, auttamisen iloa ja onnistumisen hetkiä! Tervetuloa seuraavaan Sporttikummivalmennukseen Ouluun lauantaina 14.10.2017 klo 9-15.

Sporttikummitoiminnassa vapaaehtoiset aikuiset toimivat lasten ja nuorten harrastuskavereina ja ystävinä. Toiminta on tarkoitettu lapsille, joiden omilla vanhemmilla ei ole mahdollisuuksia tai voimavaroja olla mukana lapsen harrastuksessa tai muuten tukea lasta liikkumaan. Sporttikummina voi toimia myös oman lapsen joukkuetoverille tai esimerkiksi maahanmuuttajalapselle. Lapset tarvitsevat elämäänsä ystävällisiä ja turvallisia aikuisia.

Sporttikummin ei tarvitse olla valmentaja tai urheilija. Riittää, että omaa reippaan asenteen ja on halukas antamaan aikaansa lapselle keskimäärin 1-4 kertaa kuukaudessa. Sporttikummit saavat korvauksen matkakuluista ja tarvittaessa muista kuluista.

Uusien Sporttikummien valmennus järjestetään Oulussa Sporttisaunan kokoustilassa lauantaina 14.10.2017 klo 9-15 yhteistyössä Lähirähinän kanssa.

Valmennuksessa tarjotaan lounas ja kahvi.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Matias Kavalus, matias.kavalus@pelastakaalapset.fi
Puhelin: 0504393704

Valmennukseen tulee ilmoittautua. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta. Valmennukseen ilmoittautuneet haastatellaan.