Sporttikummivalmennus, Jyväskylä

Kansalaistoimintakeskus Matara, Matarankatu 4, Jyväskylä.

Liikkumisen riemua, auttamisen iloa ja onnistumisen hetkiä!

Sporttikummitoiminnassa vapaaehtoiset aikuiset toimivat lasten ja nuorten harrastuskavereina ja ystävinä. Toiminta on tarkoitettu lapsille, joiden omilla vanhemmilla ei ole mahdollisuuksia tai voimavaroja olla mukana lapsen harrastuksessa tai muuten tukea lasta liikkumaan. Sporttikummina voi toimia myös oman lapsen joukkuetoverille tai esimerkiksi maahanmuuttajalapselle. Lapset tarvitsevat elämäänsä ystävällisiä ja turvallisia aikuisia.

Sporttikummin ei tarvitse olla valmentaja tai urheilija. Riittää, että omaa reippaan asenteen ja on halukas antamaan aikaansa lapselle 1-4 kertaa kuukaudessa. Sporttikummit saavat korvauksen mahdollisista matka- ja toimintakuluista.

Kaikki Sporttikummit valmennetaan ennen toiminnan alkamista. Valmennus sisältää ryhmämuotoisen valmennuspäivän lisäksi henkilökohtaisen tapaamisen. Tulemme myös pyytämään suostumuksen rikostaustaotteen tarkistamiseen. (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014, 3§, 5§, 6§).

Sporttikummivalmennus järjestetään Kansalaistoimintakeskus Matarassa (Matarankatu 4, Jyväskylä) lauantaina 16.2.2019 klo 9-15.

Valmennus on ilmainen. Tarjoamme lounaan ja kahvin, joten kerrothan mahdollisista ruoka-aineallergioista ja erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä valmennukseen on 12.2.2019. Voit ilmoittautua valmennukseen alla olevan lomakkeen avulla tai ottamalla yhteyttä Pelastakaa Lasten työntekijään:

Heli Halttunen, puh. 050 433 1437, heli.halttunen@pelastakaalapset.fi

Ilmoittaudun seuraavaan valmennukseen:

    Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat. Otamme yhteyttä ilmoittautujiin ennen valmennusta.