Peruttu: Sporttikummivalmennus, Helsinki

Pelastakaa Lapset ry Etelä-Suomen aluetoimisto Tiukula, Koskelantie 38 Helsinki

Huom! Valmennus siirtyy koronatilanteen johdosta.

Liikkumisen riemua, auttamisen iloa ja onnistumisen hetkiä!

Sporttikummi kannustaa lapsia ja nuoria mielekkääseen vapaa-ajan tekemiseen, liikkumiseen ja harrastamiseen vapaaehtoisen Sporttikummin kanssa. Toiminta on tarkoitettu 4-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille, joiden omilla vanhemmilla ei ole mahdollisuuksia tai voimavaroja olla mukana lapsen harrastuksessa tai muuten tukea lasta liikkumaan. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsia ja nuoria, jotta he motivoituvat liikkumaan, harrastamaan ja saamaan sitä kautta pysyvyyttä, tavoitteita ja turvallisia aikuisia elämäänsä.

Sporttikummin ei tarvitse olla valmentaja tai urheilija. Riittää, että omaa reippaan asenteen ja on halukas antamaan aikaansa lapselle keskimäärin 1-4 kertaa kuukaudessa. Sporttikummin kanssa lapsi voi tutustua uusiin lajeihin ja saada kipinän liikuntaharrastuksen aloittamiseen. Sporttikummina voi myös toimia esimerkiksi oman lapsen joukkuetoverille. Sporttikummit saavat korvauksen matkakuluista ja tarvittaessa muista kuluista.

Sporttikummeiksi valmennetuilta vapaaehtoisilta tulemme pyytämään suostumuksen rikostaustaotteen pyytämiseksi (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014, 3§, 5§, 6§). Lisäksi kaikki valmennukseen osallistuvat haastatellaan.

Sporttikummi-valmennus järjestetään Pelastakaa Lapset ry:n Tiukula-talossa (os. Koskelantie 38, Helsinki) kahdessa osassa:

tiistaina 24.3.2020 klo 17-20
keskiviikkona 1.4.2020 klo 17-20

Valmennuksessa tarjotaan pientä iltapalaa, joten ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu valmennukseen alla olevalla lomakkeella viimeistään 15.3.2020 mennessä.

Lisätiedot:

Tiia Tilus
puh. 050 4331378
tiia.tilus@pelastakaalapset.fi

Ilmoittaudun seuraavaan valmennukseen:

    Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat. Otamme yhteyttä ilmoittautujiin ennen valmennusta.