Sporttikummivalmennus, Helsinki (Verkkovalmennus)

Microsoft Teams

Liikkumisen riemua, auttamisen iloa ja onnistumisen hetkiä!

Sporttikummi kannustaa lapsia ja nuoria mielekkääseen vapaa-ajan tekemiseen, liikkumiseen ja harrastamiseen vapaaehtoisen Sporttikummin kanssa. Toiminta on tarkoitettu 4-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille, joiden omilla vanhemmilla ei ole mahdollisuuksia tai voimavaroja olla mukana lapsen harrastuksessa tai muuten tukea lasta liikkumaan. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsia ja nuoria, jotta he motivoituvat liikkumaan, harrastamaan ja saamaan sitä kautta pysyvyyttä, tavoitteita ja turvallisia aikuisia elämäänsä.

Sporttikummin ei tarvitse olla valmentaja tai urheilija. Riittää, että omaa reippaan asenteen ja on halukas antamaan aikaansa lapselle keskimäärin 1-4 kertaa kuukaudessa. Sporttikummin kanssa lapsi voi tutustua uusiin lajeihin ja saada kipinän liikuntaharrastuksen aloittamiseen. Sporttikummina voi myös toimia esimerkiksi oman lapsen joukkuetoverille. Sporttikummit saavat korvauksen matkakuluista ja tarvittaessa muista kuluista.

Sporttikummeiksi valmennetuilta vapaaehtoisilta tulemme pyytämään suostumuksen rikostaustaotteen pyytämiseksi (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014, 3§, 5§, 6§). Lisäksi kaikki valmennukseen osallistuvat haastatellaan.

Kaikki Pelastakaa Lapset ry:n Sporttikummit valmennetaan ennen Sporttikummitoiminnan alkamista. Valmennus sisältää henkilökohtaisen haastattelun, ennakkotehtävän ja kolme tapaamiskertaa ryhmämuotoista valmennusta. Valmennukseen osallistuneet voivat toimia Pelastakaa Lapset ry:n Sporttikummeina. Valmennuksessa käsitellään vapaaehtoisena Sporttikummina toimimiseen liittyviä asioita. Se on osallistujille maksuton.

Seuraava uusille Sporttikummeille tarkoitettu valmennus järjestetään syyskuussa. Valmennus toteutetaan kolmena iltana Teams-verkkovalmennuksena:

  • keskiviikkona 9.9.2020 klo 17-19
  • tiistaina 15.9.2020 klo 17-19
  • tiistaina 22.9.2020 klo 17-19

Ilmoittaudu valmennukseen alla olevalla lomakkeella viimeistään 31.8.2020 mennessä.

Lisätiedot:
Tiia Tilus
050 433 1378
tiia.tilus@pelastakaalapset.fi

Ilmoittaudun seuraavaan valmennukseen:

Ilmoittaudun seuraavaan valmennukseen:
    Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat. Otamme yhteyttä ilmoittautujiin ennen valmennusta.