Sporttikummivalmennus, Helsinki

Klo. 17-20.
Pelastakaa Lapset, Tiukula-talo, Koskelantie 38, Helsinki

Liikkumisen riemua, auttamisen iloa ja onnistumisen hetkiä!

Sporttikummitoiminnassa vapaaehtoiset aikuiset toimivat lasten ja nuorten harrastuskavereina ja ystävinä. Toiminta on tarkoitettu lapsille, joiden omilla vanhemmilla ei ole mahdollisuuksia tai voimavaroja olla mukana lapsen harrastuksessa tai muuten tukea lasta liikkumaan. Sporttikummina voi toimia myös oman lapsen joukkuetoverille tai esimerkiksi maahanmuuttajalapselle. Lapset tarvitsevat elämäänsä ystävällisiä ja turvallisia aikuisia.

Sporttikummin ei tarvitse olla valmentaja tai urheilija. Riittää, että omaa reippaan asenteen ja on halukas antamaan aikaansa lapselle keskimäärin 1-4 kertaa kuukaudessa. Sporttikummit saavat korvauksen matkakuluista ja tarvittaessa muista kuluista.

Sporttikummeiksi valmennetuilta vapaaehtoisilta tulemme pyytämään suostumuksen rikostaustaotteen pyytämiseksi (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014, 3§, 5§, 6§).

Uusien Sporttikummien valmennus järjestetään Helsingissä Pelastakaa Lapset ry:n Tiukula talossa (Koskelantie 38) 19.9. ja 24.9.2019 klo 17-20. Valmennuksen kesto on yhteensä 6 tuntia.

Valmennuksessa tarjotaan pientä iltapalaa, joten ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu valmennukseen alla olevalla lomakkeella viimeistään 13.9.2019 mennessä. Kaikki valmennukseen osallistuvat haastatellaan.

Lisätiedot:

Tanja Koskinen, puh. 050 4331378, tanja.koskinen@pelastakaalapset.fi

Ilmoittaudun seuraavaan valmennukseen:

    Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat. Otamme yhteyttä ilmoittautujiin ennen valmennusta.