Peruttu: Ryhmäjuurimatka Kiinaan 6.-12.7.2020

Huom! Ryhmäjuurimatka on peruttu tältä kesältä. Matka järjestetään ensi vuonna 15.-21.6.2021, mikäli koronatilanne sen sallii. Perheille järjestetään yhteistapaaminen ennen matkaa alustavasti perjantaina 7.5.2021. Muutokset ovat mahdollisia.

Ryhmäjuurimatkan tarkoituksena on antaa Kiinasta adoptoiduille lapsille, nuorille aikuisille ja heidän perheilleen mahdollisuus palata juurilleen ja tutustua kattavasti Kiinan kulttuuriin, nähtävyyksiin sekä kiinalaiseen elämäntapaan.

Ohjelma on englanniksi, joten matka on suunnattu vähintään 9-vuotiaille tai riittävän englannin/kiinan kielitaidon omaaville lapsille/nuorille aikuisille, jotka on adoptoitu Kiinasta Suomeen. Matka järjestetään, mikäli mukaan lähtee vähintään 10 perhettä.

Matka alkaa Benignistä ja päättyy Guangzhouhun ja matkalla vieraillaan myös Chengdussa, Quilinissa ja Yanghoussa. Matkaan sisältyy tutustumista Kiinan kulttuuriin ja nähtävyyksiin. Matkan aikana vieraillaan mm. Kiinan muurilla, Jade- ja helmitehtaissa sekä panda reservissä. Matkaan kuuluu myös mm. kiinalaisen ruuan kokkikurssi, Tai chi-oppitunti, teehetki puistossa sekä iltashow.

Hinta
Hinta-arvio: $1499/aikuinen, $1199/lapsi.
Hinta sisältää:

  • majoituksen Pekingissä, Chengdussa ja Guilinissa
  • Kiinan sisäiset lennot Beijingistä Chengduun, Chengdusta Guiliniin
  • matkaohjelmassa mainitut kuljetukset ja oppaan palvelut
  • matkaohjelmassa mainitut ruokailut
  • pääsyliput nähtävyyksiin

Huom. Hinnat eivät sisällä lentoja Suomesta Kiinaan ja takaisin, eivätkä mahdollisia majoitus-, matkustus- ym. kustannuksia ennen ja jälkeen näiden päivien. Mikäli perhe haluaa vierailla lastenkotipaikkakunnalla, järjestelykustannuksista veloitetaan erikseen. Jokainen perhe anoo Kiinan viisumeja itsenäisesti. Varaamme oikeudet muutoksiin sekä ohjelman sisällön että hinta-arvion osalta.

Lisätietoja heli.ihatsu@pelastakaalapset.fi