Erityistukiperhevalmennus, Jyväskylä

Pelastakaa Lasten Keski-Suomen aluetoimisto, os. Kauppakatu 32 (2. kerros), Jyväskylä

Erityistukiperheet käyvät Pelastakaa Lasten tukiperhevalmennuksen sekä saavat lisäkoulutuksen erityistukiperheeksi.

Seuraavat tukiperheiden ryhmämuotoiset perusvalmennukset järjestetään Jyväskylässä sekä Pieksämäellä. Tämän jälkeen järjestetään erityistukiperhevalmennus Jyväskylässä 17.3.2018 klo 9-16

Erityistukiperhetoiminta on tarkoitettu leikki- ja kouluikäisille lapsille, jotka tarvitsevat arjessaan erityistä tukea ja ohjausta. Erityistukiperheessä tulee vähintään toisella vanhemmalla olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammatillinen koulutus sekä kokemusta lasten kanssa toimimisesta.

Erityistukiperhevalmennus sisältää ryhmämuotoisen valmennuksen,  ennakko- ja kotitehtäviä sekä kotikäynnin/tapaamisen erikseen sovittavana ajankohtana. Valmennus on osallistujille maksuton ja sen aikana  käsitellään erityistukiperheenä toimimiseen liittyviä asioita. Tarjoamme valmennuksen aikana pientä iltapalaa.

Jos tukiperheiden ryhmämuotoisten perusvalmennusten ajoista ei kumpikaan sinulle/teille tällä kertaa sovi, mutta olisit valmis tulemaan erityistukiperhevalmennukseen maaliskuussa 2018, ota meihin pikaisesti yhteyttä niin mietitään yhdessä esim. perhekohtaista tukiperhevalmennusta vaihtoehtona. Tukiperhevalmennuksia järjestetään useita myös ensi vuonna.

TULE MUKAAN AUTTAMAAN TUKEA TARVITSEVIA LAPSIA JA HEIDÄN PERHEITÄÄN!

Ilmoittaudu valmennukseen all aolevalla lomakkeella.

Lisätietoja erityistukiperhetoiminnasta antavat:
Leena Lähdesmäki puh. 040 866 9072
Katja Mettinen puh. 050 438 9135
sähköpostit etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi

Ilmoittaudun seuraavaan valmennukseen:

    Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat. Otamme yhteyttä ilmoittautujiin ennen valmennusta.