Adoptiolapsen terveydentila -luento, Helsinki

Pelastakaa Lasten Tiukula-talo, os. Koskelantie 38, Helsinki

Ulkomailta adoptoitavien lasten terveydentila herättää paljon kysymyksiä ja keskustelua. Adoptionhakijat joutuvat ottamaan adoptiohakemuksessaan kantaa myös tulevan lapsen mahdolliseen terveydentilaan. Pelastakaa Lapset ry:n kansainvälinen adoptiopalvelu järjestää aiheeseen liittyvän lääkäriluentopäivän lauantaina 23.3.2019 Tiukula-talossa, os. Koskelantie 38, Helsinki. Videoneuvotteluyhteys on Joensuun, Jyväskylän, Turun ja Oulun aluetoimistoihin.  Seminaaripäivä on ensisijaisesti tarkoitettu adoptioneuvonnassa ja odotusvaiheessa oleville hakijoille mutta myös adoptioperheet ja ammattilaiset ovat tervetulleita.

Seminaariin mahtuu 100 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän, etusijalle asetetaan adoptioneuvonnassa ja odotusvaiheessa olevat hakijat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seminaariin ilmoittaudutaan 18.3.2019 mennessä sähköisesti alla olevan lomakkeen kautta.

Seminaarin osallistumismaksu on 25 € / hlö ja se tulee olla suoritettu 18.3.2019 mennessä Pelastakaa Lapset ry:n tilille Danske Bank FI11 8000 1800 0688 51. Maksuun viestiksi lääkäriluento 03/2019. Viesti on ehdottomasti kirjoitettava suoritukseen.

Vain eräpäivään mennessä suoritettu osallistumismaksu hyväksytään. Käteismaksu tai maksu seminaarin jälkeen ei ole mahdollinen. Ilmoittautuminen on sitova maksun jälkeen eikä maksua palauteta mahdollisen peruuntumisen sattuessa. Lisätietoja luentopäivästä antaa kansainvälinen adoptiopalvelun adoptiovastaava Sirpa Mäenpää, sirpa.maenpaa@pelastakaalapset.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu Adoptiolapsen terveydentila -lääkäriluennolle