Pelastakaa Lasten lastenkotitoiminnan kokonaisuuteen kuuluvat kolme lastenkotia, erityislastenkoti, erityisnuorisokoti, kaksi perhekuntoutusyksikköä sekä kaksi alaikäisten yksin maahan tulleiden turvapaikansaaneiden yksikköä.

Haemme Vantaalla sijaitsevaan perhekuntoutusyksikkö Tyrskyyn toiminnan laajentuessa

Perheohjaajaa

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään sosionomi AMK tai vanha vastaava opistoasteen tutkinto sekä lisäksi tehtävän edellyttämä erityiskoulutus (esim. Perhearviointikoulutus, MIM – koulutus, SILTA – ohjaaja tms.)

Edellytämme hakijalta:
– vankkaa osaamista perheiden kanssa tehtävästä kuntoutuksesta
– vankkaa lastensuojelutyön kokemusta
– hyviä yhteistyö –ja vuorovaikutustaitoja
– valmiutta tehdä kolmivuorovuorotyötä
– perheterapeutin koulutus katsotaan eduksi
– päihdetyön koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi

Pääset mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön kehittämään yksikköämme. Palkkaus on TES:n mukainen. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä nro 504/2002). Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Lisätietoja antaa Sami Köykkä p. 050 433 1380 tai sami.koykka@pelastakaalapset.fi. Lähetäthän hakemuksen tämän linkin kautta viimeistään 4.10. 2017.