Uusi arki on käynnistynyt Tyrskyssä

Uusi arki on käynnistynyt Tyrskyssä

Kesä on ohi ja Tyrsky on pikkuhiljaa kotiutunut uudelle kotikonnulle Bembölen Vesirattaanmäelle. Arki alkaa asettua uomiinsa loppukeväällä tehdyn muuton ja toiminnan kehittämistä vahvasti sisältäneen kesän jälkeen. Syksyn myötä myös arkiset rutiinit alkavat löytyä. Kesällä kuntoutuksessa oli neljä perhettä ja pääsimme luomaan yhdessä uusia rakenteita ja tapoja toimia yhteisöllisesti yksikössä, jossa perheillä on omat asunnot.

Omien asuntojen myötä perheet saavat mahdollisuuden elää näköistään arkea ja samalla saada vahvaa arjen tukea arjen hallintaan ja kodinhoitoon liittyen. Perheet huolehtivat arjesta omissa asunnoissa, mutta myös yhteisöllisyys on edelleen isossa roolissa ja tärkeä osa perhekuntoutusta.

Yhteisöllisyys tarjoaa perheiden keskinäistä vertaistukea, sosiaalisia suhteita ja tukee vuorovaikutustaitoja. Sen avulla tuemme perheitä hyödyntämään lapsiperheille suunnattuja virikkeitä ja palveluita myös perheen omassa ympäristössä ja kotikunnassa.  Tärkein tehtävämme on mahdollistaa perheitä löytämään tie turvalliseen ja lapsilähtöiseen arkeen yhdessä perheen kanssa.

Terveisiä Tyrskystä toivottavat tiimin vastaava Elina ja perheohjaaja Anu

P.s. Meillä on mahdollisuus ottaa uusia asiakasperheitä! Jos olet kiinnostunut vapaista paikoista tai kuulemaan lisää toiminnastamme, ota yhteyttä.

Elina Peltoniemi, tiimivastaava
☎ 040 825 5997
elina.peltoniemi@pelastakaalapset.fi
Sami Köykkä, yksikön johtaja
☎ 050 433 1380
sami.koykka@pelastakaalapset.fi