Suvilinnan porukan seikkailu Tanskassa

Oli aika toisen kesälomareissun! Maanantaina 27.6. aamulla suuntasi Avikselta saadun auton nokka kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Määränpäänä Tanska, jännittävää! Lentomatka hermostutti, mutta onneksi se oli sopivan lyhyt. Paikanpäällä vuokrattiin auto ja jatkettiin matkaa kohti Asangeria, jossa meillä oli ensimmäinen majoitus. Matkalla ylitettiin Ison-Beltin silta, joka oli kyllä nähtävyys.

Asanger on vain kivenheiton päästä Billundista, jossa sijaitsee Legonlandia. Legolandiassa meillä menikin seuraava päivä. Seitsemän tuntia olikin äkkiä todella lyhyt aika, kun ihasteltiin kivoja ja värikkäitä yksityiskohtia. Huvipuisto laitteet oli kivoja, sää salli ja ruoka oli hyvää!

Matkaan mahtui myös Kööpenhaminassa seikkailua. Meillä oli varattuna hostelli todella hyvällä paikalla, josta pystyimme hyvin tekemään täsmäiskuja kaupungille. Kööpenhamina on niin kaunis kaupunki! Kävelyä riitti, sää taas kerran suosi ja maisemat oli upeita.

1.7. olikin päivä jolloin piti herätä luokattoman aikaisin, jättää tämä kaikki kauneus taakse ja lentää Suomeen. Reissu oli mahtava! Jokainen koki jotain uutta ja parasta oli se, että tämä kaikki koettiin yhdessä. On meillä huikea porukka!