Kaisla mökkeili Karjalohjalla

KARJALOHJAN tarina lapselta!
Kävimme Karjalohjalla retkellä kahdessa osassa. Ensimmäinen porukka lähti 8. kesäkuuta ja tuli takaisin 10. kesäkuuta. Toinen puolestaan lähti 10. kesäkuuta ja tuli takaisin 12. kesäkuuta.
Lomamökki sijaitsi rauhallisessa paikassa: kuului vain lintujen ääniä. Ylimääräisiä autojen tai lentokoneiden ääniä ei juurikaan kuullut.
Mökki sijaitsi järvenrannalla, jossa oli oma laituri ja vene. Mökkiin kuului vielä rantasauna, josta pääsi suoraan uimaan.

Kalastimme retkellä, ja kalojakin saatiin. Kalat olivat tavanomaista limaisempia, johtuen varmasti järven rehevöitymisestä. Kalastaminen oli rauhallista, kun kalastaa sai omahoitajan kanssa – ja samalla tuli pidettyä omahoitajahetkiä.
Mökiltä oli helppo pääsy erilaisiin maastoihin. Pystyi lähtemään kävelylle tai vaikka metallinpaljastukseen. Meillä oli mukana metallinpaljastimet, mutta löytöinä olivat ainoastaan auton renkaasta irronnut nasta ja yksi iso mutteri.
Ruokana söimme muun muassa grilliruokaa ja lasagnea. Grillillä grillattu nauta, maissi, sienet ja erilaiset salaatit olivat hyviä. Saimme syödä grilliruokaa ulkosalla.
Kummassakin osassa oli ohjaajan koira mukana. Retki sujui hyvin ja siitä nautittiin yhdessä. Retki oli hyvin rauhallinen, kun porukka oli jaettu kahteen osaan