Tilat ja ympäristö

Tilat ja ympäristö

Suvikumpu sijaitsee Turussa, Hirvensalon saaressa omalla merenrantatontilla. Rakennus on yksitasoinen rivitaloasunto, joka valmistui v. 2012 ja otettiin käyttöön alkuvuonna 2013. Talon edustalla on iso nurmikko ja lasten leikkialue leikkivälineineen. Turun keskustaan on matkaa noin 9 km ja paikallisliikenteen bussipysäkki on noin 400 metrin päässä.

Suvikummussa on 5 asuntoa perheille ja yksi ohjaajien yhteisötila, Laituri. Jokaisessa asunnossa on oma keittiö ja kylpyhuone. Asuntojen koot vaihtelevat 32 neliön yksiöstä 2 makuuhuoneen kolmioon perheen koon mukaan. Jokaisessa asunnossa on oma terassi. Asunnot ovat kalustettuja sekä täysin varusteltuja ja niihin voi tuoda myös joitain omia pieniä tavaroita. Kuntoutuksen aikana perheet huolehtivat asuntojen siivouksesta ja ruoan valmistuksesta työntekijöiden tukemana.

Yhteisötila Laiturissa pidetään mm. verkostopalaverit, yhteisölliset ruokailut ja muut toiminnot. Vieressä olevan lastenkoti Suvilinnan neuvottelu- ja ryhmätyötilat ovat myös käytettävissä perhekohtaisessa menetelmätyöskentelyssä.

Suvikummussa lastenhuoneet ovat viihtyisät ja keittiössä on paljon tilaa. Kaikkien asuntojen käytössä on yhteinen sauna, johon voi varata saunavuoron.

 

Kuvia yksiöstä

Yksiössä on yhdistetty keittiö ja olohuone, jossa  on paljon avointa tilaa. Yksiön WC on tilava ja siellä on pesukone.