Perhekuntoutusyksikkö Suvikumpu

Perhekuntoutusyksikkö Suvikumpu

Autamme ammattitaidolla turvalliseen arkeen  

Olemme voittoa tavoittelematon perhekuntoutusyksikkö meren rannalla Turun Hirvensalossa. Tarjoamme erikokoisille perheille ympärivuorokautista perhekuntoutusta kodikkaissa rivitaloasuinnoissa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjaamana. Osallisuus, avoimuus ja lapsen etu ovat tärkeimmät arvomme. 

Vahvuutemme on pitkäaikainen ja monipuolisen menetelmäosaamisen omaava työryhmä. Hyödynnämme taitojamme yksilöllisten tarpeiden mukaan. Meillä on runsaasti kokemusta muun muassa vauvaperheiden, kouluikäisten lasten ja monikulttuuristen perheiden kanssa työskentelemisestä. 

”Olen tyytyväinen menetelmätyöskentelyyn, kuntoutussuunnitelmiin, kuntoutustiloihin ja sijaintiin. Työntekijöillä on rohkeutta ja vahvaa osaamista työskennellä haastavienkin asiakkaiden kanssa. Työtä tehdään lämmöllä ja asiakkaalle tarpeen mukaan useammankin kerran asioita selvittäen.” – kunnan sosiaalityöntekijä 

”Kiitos suvikumpu. Sain perheeni takaisin. ” – asiakasäiti

VAPAUTUVAT PAIKAT

Suvikummun ympärivuorokautisessa kuntoutuksessa on nyt vapaana kaksi perhepaikkaa. Asunnot löytyvät sekä pienelle että isommalle perheelle.

Kesäkuun alussa  meillä olisi mahdollisuus myös ns. hybridimalliin, koska viereisessä lastenkoti Suvilinnassa on myös vapautumassa paikka toukokuun lopulla. Perheen lapsi voisi olla sijoitettuna lastenkodissa ja vanhemmat/muu perhe kuntoutuksessa Suvikummussa. Tämä mahdollistaisi intensiivisen työskentelyn koko perheen kanssa tavoitteena lyhentää lapsen sijoitusaikaa. Kysy rohkeasti lisää, räätälöidään palvelua perheiden tarpeiden mukaan!

Kotiin tehtävään työhön emme juuri nyt pysty ottamaan uusia perheitä.

TIEDUSTELUT JA PAIKKAKYSELYT

Perhekuntoutus Suvikumpu
Suvilinnantie 29
20900 Turku

Tiimin vastaava Johanna Rajalin, s-posti: johanna.rajalin@pelastakaalapset.fi
p. 040 8354632

Johtaja Eija Järviö, s-posti: eija.jarvio@pelastakaalapset.fi
p. 050 443 5559

Suvikumpu, ohjaajat  p. 050 4339791

esite: Suvikumpu-ja-Pelastakaa-Lasten-esittely

Lue Ylen uutisista tarina Pelastakaa Lasten perhekuntoutuksesta. 

Otamme harjoitteluun opiskelujen keski- ja loppuvaiheessa olevia ammattikorkeakouluopiskelijoita (sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti).  Syksyn harjoittelupaikat ovat nyt haettavana Jobiili-järjestelmän kautta.

Lue Suvikummun kuulumiset täältä.