Itä-Suomen aluetoimisto

Ita-Suomen_aluetoimisto_ryhmakuvaItä-Suomen aluetoimisto sijaitsee Joensuussa. Toiminta-alueeseemme kuuluu Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan ja Pohjois-Savon hyvinvointialueet. Voit tarkistaa hyvinvointialueisiin kuuluvat kunnat tästä.

Rekrytoimme ja valmennamme lomakoteja, tukiperheitä, tukihenkilöitä ja sporttikummeja voidaksemme tarjota lapsille ja perheille laadukasta tukea:

Tarjoamme myös ammatillista tukiperhetoimintaa sekä lasten yhteisöllistä ryhmätoimintaa. Toiminta palvelee erityisesti lastensuojelun ja sosiaalihuollon lapsia, jotka tarvitsevat vapaaehtoisten perheiden sijaista enemmän tukea ja ammatillista huolenpitoa.

Lastensuojelun perhehoidossa ja adoptiotoiminnassa toimintaamme ohjaa lapsen oikeus turvallisiin kiintymyssuhteisiin. Adoptiotoimintamme sisältää sekä adoptiovanhemmiksi haluavien, että adoptioon luovuttamista harkitsevien vanhempien neuvonnan ja adoption jälkeisen seurannan ja tuen. Lisäksi meiltä voi pyytää ammattitaitoisten sosiaalityöntekijöiden arviointeja tai konsultaatiota erilaisiin lastensuojelun tilanteisiin.

Perheentalotoiminta, kohtaamispaikka lapsille ja lapsiperheille.

Täältä löydät yhteystietomme, mikäli jäi jokin askarruttamaan. Autamme mielellämme!