Meistä

Meistä

Janica Laimio ja Hanna Tulensalo työskentelevät Pelastakaa Lapset ry:n kehittämistyössä, jossa tavoitteena on vahvistaa 3-12-vuotiaiden lasten osallisuutta sekä myönteisen tunnistamisen lähestymistapaa.

Janica on koulutukseltaan yleisen -ja aikuiskasvatustieteen maisteri sekä sosiaalityöntekijä. Aiempaa työkokemusta on kertynyt koulukuraattorin töistä, lastensuojelusta, lastenkodista ja lapsen oikeuksien lähettilään hommista. Janica on aina rakastanut lasten maailmaan heittäytymistä ja kokee, että lapset pystyvät tavoittamaan elämästä jotakin taianomaisempaa kuin aikuiset.
puh. 050 438 9135
etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi
Twitter: @JanicaLaimio

Hanna työskentelee kehittämispäällikkönä Pelastakaa Lapset ry:ssä ja on koulutukseltaan nuorisotyöntekijä sekä lapsi- ja nuorisososiaalityön erikoissosiaalityöntekijä (YTL). Hän on työskennellyt erilaisissa lapsi- ja perhepalvelujen kehittämistehtävissä yli 20 vuoden ajan. Hanna syttyy lasten osallisuudesta ja lapsen oikeuksien edistämisestä, dialogisuudesta, yhdessä tekemisestä ja oppimisesta.
puh. 040 564 0835
etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi
Twitter: @HannaTulensalo

Katja Mettinen työskenteli hankkeessa 2018-2020 välisenä aikana.
Twitter: @KatjaMettinen

Reetta Kalliomeri työskenteli hankkeessa 2018-2021 välisenä aikana.
Twitter: @rkalliomeri

Kehittämisen tukena toimii pienempien lasten osallisuuden asiantuntijaverkosto, johon kuuluvat seuraavat yhteistyötahot:

Lastensuojelun keskusliitto
Ensi- ja turvakotien liitto
Pesäpuu ry
A-klinikkasäätiö
Kasper- Kasvatus- ja perheneuvonta ry
Suomen Mielenterveysseura
Unicef
SOS-lapsikylä
Tampereen kaupunki
Itä-Suomen yliopisto
Jyväskylän yliopisto
Lapsinäkökulmatutkijoiden verkosto