Meistä

Meistä

Janica Laimio, Hanna Tulensalo, Maija Hansen ja Reetta Kalliomeri työskentelevät Pelastakaa Lapset ry:n kehittämistyössä, jossa tavoitteena on vahvistaa 3-12-vuotiaiden lasten osallisuutta sekä myönteisen tunnistamisen lähestymistapaa.

Janica on koulutukseltaan yleisen -ja aikuiskasvatustieteen maisteri sekä sosiaalityöntekijä. Aiempaa työkokemusta on kertynyt koulukuraattorin töistä, lastensuojelusta, lastenkodista ja lapsen oikeuksien lähettilään hommista. Janica on aina rakastanut lasten maailmaan heittäytymistä ja kokee, että lapset pystyvät tavoittamaan elämästä jotakin taianomaisempaa kuin aikuiset.

puh. 050 438 9135, etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi, Twitter: @JanicaLaimio

Hanna työskentelee kehittämispäällikkönä Pelastakaa Lapset ry:ssä ja on koulutukseltaan nuorisotyöntekijä sekä lapsi- ja nuorisososiaalityön erikoissosiaalityöntekijä (YTL). Hän on työskennellyt erilaisissa lapsi- ja perhepalvelujen kehittämistehtävissä yli 20 vuoden ajan. Hanna syttyy lasten osallisuudesta ja lapsen oikeuksien edistämisestä, dialogisuudesta, yhdessä tekemisestä ja oppimisesta.

puh. 040 564 0835, etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi, Twitter: @HannaTulensalo

Maija Hansen työskentelee suunnittelijana Lapsilta opittua- hankkeessa lapsikeskeisen palvelumuotoilun asiantuntijatehtävissä. Maija on Sosionomi Yamk, muotoilija (palvelumuotoilija amk) ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Kokemusta on laajasti erilaisissa kehittämis-, ohjaus-  ja asiantuntijatehtävistä  20 vuoden ajalta. Maija nauttii monialaisesta asiakaskeskeisestä työstä, jossa edistetään pienempien ja haavoittuvassa asemassa olevien osallisuutta.

puh. 050 570 1118 etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi LinkedIn: maijahansen

Reetta työskentelee Lapsilta opittua -hankkeen suunnittelijana. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja sosiaalityöntekijä. Reetta opiskelee parhaillaan erikoissosiaalityöntekijän opintoja Tampereen yliopistolla. Reetta on työskennellyt useissa lastensuojelujärjestöissä lapsen aseman vahvistamiseen sekä osallisuuden edistämiseen keskittyvissä hankkeissa. Reetalle on tärkeää tehdä kehittämistyötä niin, että arkeen ja kokemuksiin säilyy.

puh. 050 434 0052 , etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi, Twitter: @rkalliomeri

Kehittämisen tukena toimii pienempien lasten osallisuuden asiantuntijaverkosto, johon kuuluvat seuraavat yhteistyötahot:

Lastensuojelun keskusliitto
Ensi- ja turvakotien liitto
Pesäpuu ry
A-klinikkasäätiö
Kasper- Kasvatus- ja perheneuvonta ry
Suomen Mielenterveysseura
Unicef
SOS-lapsikylä
Tampereen kaupunki
Itä-Suomen yliopisto
Jyväskylän yliopisto
Lapsinäkökulmatutkijoiden verkosto