Meistä

Reetta Kalliomeri ja Katja Mettinen työskentelevät Pelastakaa Lapset ry:ssä suunnittelijoina kehittämishankkeessa, jossa tavoitteena on vahvistaa 4-12-vuotiaiden lasten osallisuutta sekä myönteisen tunnistamisen lähestymistapaa. Heidän esihenkilönään on Hanna Tulensalo, joka toimii Pelastakaa Lapset ry:n kehittämishankkeiden sekä ehkäisevän työn kehittämispäällikkönä.  

 

 

Katja on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä (YTM) ja on työskennellyt lasten, nuorten sekä perheiden kanssa noin 20 vuoden ajan. Hän on työskennellyt niin asiakas- kuin kehittämistehtävissä sekä järjestö- että kuntakentällä. Katja innostuu kun puhutaan kohtaamisesta, osallisuudesta tai rakenteista sekä yhdessä tekemisestä.  

p. 050 438 9135
etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi
Twitter: @KatjaMettinen

 

 

 

 

Reetta on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä (VTM) ja on työskennellyt ennen nykyistä työtään koulukuraattorina sekä järjestöpuolella lasten osallisuuden vahvistamiseksi ero- ja perheväkivaltapalveluissa.  Reetan mielestä parasta työssä ovat osallisuutta ja yhdessä tekemistä vahvistavat kohtaamiset ja lapsista liikkeelle lähtevät kehittämiskokeilut sekä yhdessä oivaltaminen! 

p. 050 434 0052
etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi
Twitter: @rkalliomeri

 

 

 

 

Hanna on koulutukseltaan nuorisotyöntekijä sekä lapsi- ja nuorisososiaalityön erikoissosiaalityöntekijä (YTL). Hän on työskennellyt erilaisissa lapsi- ja perhepalvelujen kehittämistehtävissä yli 20 vuoden ajan. Hanna syttyy lasten osallisuudesta ja lapsen oikeuksien edistämisestä, dialogisuudesta, yhdessä tekemisestä ja oppimisesta.  

p. 0405640835
etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi
Twitter: @HannaTulensalo