Meistä

Reetta Kalliomeri ja Janica Laimio työskentelevät Pelastakaa Lapset ry:ssä suunnittelijoina kehittämishankkeessa, jossa tavoitteena on vahvistaa 4-12-vuotiaiden lasten osallisuutta sekä myönteisen tunnistamisen lähestymistapaa. Heidän esihenkilönään on Hanna Tulensalo, joka toimii Pelastakaa Lapset ry:n kehittämishankkeiden sekä ehkäisevän työn kehittämispäällikkönä.  

 

Reetta on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä (VTM) ja on työskennellyt ennen nykyistä työtään koulukuraattorina sekä järjestöpuolella lasten osallisuuden vahvistamiseksi ero- ja perheväkivaltapalveluissa.  Reetan mielestä parasta työssä ovat osallisuutta ja yhdessä tekemistä vahvistavat kohtaamiset ja lapsista liikkeelle lähtevät kehittämiskokeilut sekä yhdessä oivaltaminen! 

p. 050 434 0052
etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi
Twitter: @rkalliomeri

 

 

Janica on koulutukseltaan yleisen -ja aikuiskasvatustieteen maisteri sekä sosiaalityöntekijä. Janica siirtyi hankkeeseen 9/2020 Pelastakaa Lasten ehkäisevästä tukiperhe -ja lomakotitoiminnasta. Aiempaa työkokemusta on kertynyt koulukuraattorin töistä, lastensuojelusta, lastenkodista ja lapsen oikeuksien lähettilään hommista. Janica on aina rakastanut lasten maailmaan heittäytymistä ja kokee, että lapset pystyvät tavoittamaan elämästä jotakin taianomaisempaa kuin aikuiset. 

p. 050 438 9135
etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi
Twitter: @JanicaLaimio

 

 

Hanna on koulutukseltaan nuorisotyöntekijä sekä lapsi- ja nuorisososiaalityön erikoissosiaalityöntekijä (YTL). Hän on työskennellyt erilaisissa lapsi- ja perhepalvelujen kehittämistehtävissä yli 20 vuoden ajan. Hanna syttyy lasten osallisuudesta ja lapsen oikeuksien edistämisestä, dialogisuudesta, yhdessä tekemisestä ja oppimisesta.  

p. 0405640835
etunimi.sukunimi@pelastakaalapset.fi
Twitter: @HannaTulensalo

 

Katja Mettinen työskenteli hankkeessa 2018-2020 välisenä aikana.

Twitter: @KatjaMettinen