Lapset nauraa vierekkäin.

Kerimäen Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan lasten hyväksi Kerimäellä

Yhdistyksemme auttaa Kerimäellä lapsia ja perheitä monin tavoin. Myönnämme perheavustuksia ja tuemme lasten lomatoimintaa taloudellisesti. Autamme lapsia myös maamme rajojen ulkopuolella. Yhdistyksellämme on kummilapsi Keniassa. Lisäksi tuemme Petroskoissa toimivaa lastenkotia ja osallistumme järjestömme Lasten Hätäapurahaston keräyksiin kriisialueiden lasten auttamiseksi.

Rahoitamme kaiken toimintamme omalla varainhankinnalla mm. osallistumalla kesällä toripäivään ja Kerimäen Joulumessuille joulukuun alussa. Olet lämpimästi tervetullut iloiseen vapaaehtoisten joukkoomme mukaan.

Nainen lattialla lasten kanssa istumassa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Ota yhteyttä

Kerimäen Pelastakaa Lapset ry

Puheenjohtaja Pirjo Juuti p. 040 848 8253

Varapuheenjohtaja Mari Pennanen p. 050 587 0769

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Itä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5180.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Ikoni lista.
Kerimäki Kokous

Syyskokous – tulossa

Tapahtuman kuvaus


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.