Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden digitaalista sosiaalityötä!

Haemme kahta hankesuunnittelijaa ajalle 1.9.2017-31.12.2020 Digitaalinen sosiaalityö lasten ja nuorten tukena -kehittämishankkeeseen keskustoimistoomme Helsinkiin. Hanke on osa kotimaan ohjelmaamme.

STEAn rahoittaman hankkeen tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten kanssa tehtävää digitaalista sosiaalityötä yhteistoiminnallisesti. Hankkeessa kehitetään erilaisia välineitä digitaaliseen sosiaalityöhön sekä lasten ja nuorten suoraan auttamiseen. Hanke kuuluu STEAn Suomi100-ohjelman digitalisaatiota tukeviin hankkeisiin.

Toiselta hankesuunnittelijalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Meille on tärkeää, että sinulla on kokemusta sosiaalityöstä ja kehittämistyöstä sekä taitoja lasten ja nuorten kohtaamiseen. Arvostamme kokemusta yhteistoiminnallisesta kehittämisestä sekä innovatiivista ja luovaa työskentelytapaa.

Toiselta hankesuunnittelijalta edellytämme digitaalisen työotteen kehittämiseen soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tässä tehtävässä meille on tärkeää digitaalisen työotteen tuntemus, kokemus kehittämistyöstä sekä kyky lasten ja nuorten kohtaamiseen. Jos koet olevasi humaani tyyppi, joka tykkää teknologiasta, olet ehkä etsimämme henkilö.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys tehtävään valinnalle. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Kehittämishanke on saanut STEAn alustavan avustuspäätöksen, joka vahvistetaan kesäkuussa 2017.

Tiedustelut 14.6. ja 19.6. klo 10-15 välillä kehittämisjohtaja Paula Marjomaa, puh. 040 539 8945 tai 16.6. klo 9-13 kehittämispäällikkö Hanna Tulensalo puh. 040 564 0835.

Hakemukset sähköisesti tämän linkin kautta 31.7.2017 mennessä.

Lisätietoja hankkeesta täällä.