Vain elämää -tähdet kotimaan lasten tukena Vain elämää -tähdet kotimaan lasten tukena

Vain elämää -tähdet kotimaan lasten tukena

JOULUN TÄRKEIN OHJELMA!

Vain elämää: Pelastakaa Lapset -jakso perjantaina 25.11. klo 20 Nelosella.

Tänä vuonna Pelastakaa Lapsilta apua saaneet ja sitä antaneet pääsevät toivomaan kappaleita Vain elämää -tähdiltä.

Perjantaina 25.11. pääsemme kuulemaan, kuinka Vain elämää -artistit Mikko Alatalo, Erika Vikman, Pete Parkkonen, Tommi Läntinen, Yona, Jyrki 69 ja Meiju Suvas esittävät apua saaneiden ja Pelastakaa Lasten työntekijöiden toivekappaleita.

”Jaksossa kuullaan paljon legendaarista musiikkia, hyvää keskustelua ja kauniita ajatuksia”, Jyrki 69 kertoo.

Mukana on yllätyksiä, liikutuksen kyyneleitä, naurua ja erikoisvieraita. Jaksossa kuullaan koskettavia elämäntarinoita, joista käy ilmi, kuinka iso merkitys lahjoittajien avulla on lapsiperheille kotimaassa.

Näen hyvin tärkeänä, että ihmiset näkevät tämän kyseisen jakson, jossa Pelastakaa Lapset on mukana”, Mikko Alatalo sanoo. ”Lapset on sydämen asia”, Meiju Suvas lisää.

Katso jakso perjantaina 25.11. klo 20 Nelosella.

Auttajien ja apua saaneiden tarinoita

Vain elämää: Pelastakaa Lapset -jaksossa kuulet, kuinka apumme menee perille lapsille, nuorille ja lapsiperheille Suomessa.

Jaksossa pääsevät ääneen auttajat ja apua saaneet. Kuulemme Pelastakaa Lasten työntekijöiden jokapäiväisestä auttamistyöstä ja siitä, kuinka työmme konkreettisesti näkyy lasten ja lapsiperheiden elämässä. Apua saaneet kertovat, kuinka Pelastakaa Lapsilta saatu tuki on vaikuttanut tähän päivään ja tulevaisuuteen.

”Tämä asia on meille artisteille todella lähellä sydäntä. Me puhuimme paljon lapsista, lasten oikeuksista ja kiusaamisesta jo Satulinnassa. Eli tämä jakso ei tunnu yhtään päälle liimatulta, ja esitykset sekä kokemukset ovat omakohtaisia”, Yona kertoo.

Jaksossa kuullaan kappale Lasten pitkä marssi, jota koko tähtikaarti työsti yhdessä Tommi Läntisen päivän aktiviteettina. ”Mulla on sellainen biisiaihio ollut pitkään, ja me tehtiin siihen kertsiä porukalla Satulinnan leirillä. Siihen tulee lapsiakin laulamaan. Se on sellainen rehevä rokkibiisi, missä on tärkeä aihe”, Tommi kertoo.

”Pelastakaa Lapset -jakso kannattaa katsoa. Se on tehty svengaavasti niin, että se on mukavaa katsottavaa, mutta asianydin on tosi tärkeä ja merkityksellinen”, Tommi lisää.”

Vain elämää -tähdet joulukeräyksen lähettiläinä

Tämän vuoden Vain elämää –tähdet toimivat lähettiläinä Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykselle, jonka tavoitteena on auttaa vähävaraisten perheiden lapsia ja tarjota pitkäjänteistä tukea kotimaan syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille.

”Se, että yli 110 000 lasta asuu vähävaraisissa perheissä, pistää miettimään, että onko hyvinvointi vain joidenkin oikeus”, pohtii Tommi Läntinen.

”Lapset ja nuoret kokevat tällä hetkellä ahdistusta, ja pahoinvointi on kasvanut. Tulevaisuuden usko on välillä aika kovilla. Sen takia me ollaan Vain elämää –porukalla mukana auttamassa Pelastakaa Lasten kautta”, Mikko Alatalo sanoo. ”Lasten ja nuorten hätä on ensimmäinen asia, johon meidän pitäisi puuttua”, Erika Vikman lisää.

Vain elämää: Pelastakaa Lapset -jakson myötä näet, miten suuri merkitys lahjoittajien tuella on lasten ja perheiden elämään.

Erika summaa vielä monen Vain elämää -artistin jakaman ajatuksen: ”Toivon, että Pelastakaa Lapset saa lahjoituksia ja että lasten hätä on kuultu.”

Hyvä teko on aina itseään suurempi. Katso Vain elämää: Pelastakaa Lapset -jakso perjantaina 25.11. ja auta syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.  

Sinäkin voit auttaa kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä

Näin apu menee perille

Lahjoittamalla Pelastakaa Lasten joulukeräykseen annat lapsille juuri sitä apua, mitä he tarvitsevat.

Lue, kuinka joulukeräyksen tuotoilla autetaan lapsia ja lapsiperheitä Suomessa.

Lue lisää