Joulun tärkein ohjelma!

Vain elämää: Pelastakaa Lapset -hyväntekeväisyysjakso näyttää, miten apu menee perille

Lauantaina 5.12. klo 19.00 esitetään Nelosella Vain elämää: Pelastakaa Lapset –hyväntekeväisyysjakso, jossa tutustutaan niihin lapsiin ja nuoriin, joita Pelastakaa Lapset auttaa lahjoittajien tuella.

Tulossa on koskettavia kohtaamisia, kun artistit pääsevät näkemään, mikä merkitys avulla on vähävaraisille ja haastavassa elämäntilanteessa oleville lapsille ja nuorille. Lastenkodissa vierailu avaa silmiä sille, miten lastenkodista tehdään koti, ja vierailu Suomen suurimmassa verkkonuorisotalossa kertoo, miksi verkkonuorisotyö on niin tärkeää juuri nyt.

”Arvostan suuresti sitä, mitä näin, kun tutustuin Pelastakaa Lasten työhön.”

Katsojat saavat myös nauttia kauneimmista joululauluista ja aivan uusista kappaleista, joita artistit ovat tehneet hyväntekeväisyysjaksoa varten. Odotettavissa on yksi Vain elämää -kauden liikuttavimmista esityksistä, kun eräs artisteista esittää omille lapsilleen tekemänsä laulun. Kuka, sen näet 5.12. klo 19.00 Nelosella.

”Arvostan suuresti sitä, mitä näin, kun tutustuin Pelastakaa Lasten työhön. Olen itse tehnyt koko kolmekymmenvuotisen urani ajan hyväntekeväisyyttä etenkin lapsien tähden. Tänä vuonna olen mukana vähävaraisten ja syrjäytymisvaarassa olevien lasten tukemisen mahdollistamiseksi”, sanoo Vain elämää -artisti Arja Koriseva.

Pelastakaa Lasten työ ei olisi mahdollista ilman lahjoittajien tukea. Muista katsoa Vain elämää: Pelastakaa Lapset -hyväntekeväisyysjakso 5.12. klo 19 Nelosella ja näet, mikä merkitys lahjoittajien tuella on lasten ja perheiden elämään.