Tilojen esittely

Leikkihuone

Leikkihuone on käyttäjien avoimessa käytössä. Puuhaa riittää erilaisten lelujen ja pelien parissa. Ihmeteltävää on myös huoneen keskellä kasvavassa puussa! 

Vaunuaitta

Vaunuaittaan voi jättää lastenvaunut Perheentalon vierailun ajaksi. Kesäisin käytössä on Perheentalon sisäänkäynnin vieressä oleva vaunukatos. 

Vaunuaitta sijaitsee Taitokorttelin pihapiirissä, Perheentaloa vastapäätä olevassa punaisessa hirsirakennuksessa aitassa numero 6. Sen oveen on merkitty aitan aukioloajat. 

Tupa

Tuvassa voi lämmittää ja syödä omia eväitä. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä syötävää. Keittiön yhteydessä olevassa olohuoneessa vanhemmat voivat oleskella tai vaikka lukea lehtiä. Lattialle voi levittää vauvojen leikkialustan, ja sivustalta löytyy balettitanko pienille tanssijoille. Tilassa on lisäksi piano, dataheitin ja valkokangas erilaisten kokouksien ja tilaisuuksien järjestämiseen. 

Taitokammari

Taitokammarissa lapset vanhempineen voivat piirtää, taiteilla ja askarrella. Taitokammarissa kokoontuu usein myös esimerkiksi vauvaryhmiä.

Taitokammarissa on vesipiste, vedenkeitin ja mikro.

Porinakammari

Porinakammarista löytyy isompien lasten leikkeihin soveltuvia leluja, kuten pikkulegoja, Barbie-nukkeja ja jääkiekkopeli. Huoneessa voi myös piirtää, värittää ja tehdä puuhakirjoja.

Tilassa voi järjestää pienempiä kokoontumisia, varusteisiin kuuluu mm. kannettava dataheitin ja valkokangas. 

Kotipesä

Kotipesä on pieni, rauhallinen huone, joka on hyvä paikka vauvan pulloruokintaan tai imetykseen. Kotipesässä on kirjahylly, joten sinne voi vetäytyä myös satutuokiolle. Perheentalon Nalleneuvola-lelut löytyvät Kotipesästä.

WC-tilat

Perheentalolla on kaksi wc:tä, joissa molemmissa on useita pottia lasten käyttöön. Suuremmassa wc:ssä on lisäksi pieni wc-istuin lasten käyttöön, ja hoitopöytä vaipanvaihtoa varten.