Digisosiaalityön tulevaisuus

Tervetuloa Digisosiaalityön tulevaisuus -webinaariin!

5.11.2020 klo 12-15:45

Toteutustapa: Striiminä ja maakunnallisina verkkokeskusteluina

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 25.10.2020.

 

Marraskuun alussa keskustellaan siitä, miten digisosiaalityön ratkaisut saadaan vietyä käytäntöön. Viikon 45 aikana tarjotaan työkaluja erityisesti johtajille sekä verkkokeskusteluissa että torstaina 5.11. järjestettävässä webinaarissa.

Webinaarin puheenvuorojen jälkeen Sosiaalialan osaamiskeskukset järjestävät maakunnalliset Teams-keskustelut alueillaan sekä valtakunnallisen ruotsinkielisen Teams-keskustelun. Mielenkiintoisen ohjelman äärellä pääset siis myös verkostoitumaan muiden digisosiaalityöstä kiinnostuneiden kanssa ja keskustelemaan paikallisista kehittämistarpeista ja yhteistyön mahdollisuuksista.

Lisäksi webinaariviikolla (vko 45) on luvassa materiaalia ja keskustelua eSosiaalityön mahdollisuudet -Facebook-ryhmässä. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki digisosiaalityöstä kiinnostuneet.

Tapahtuman järjestää Pelastakaa Lapset ry:n Digitaalinen sosiaalityö lasten ja nuorten tukena -hanke yhteistyössä Sosiaalialan osaamiskeskusten kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Webinaarin ohjelma:

12:00 Tervetuloa! Avaussanat Riitta Hyytinen, kotimaan ohjelman johtaja, Pelastakaa Lapset ry
12:15 Sonja Soini ja Anna-Maija Ohlsson, Pelastakaa Lapset ry: Digisosiaalityön ratkaisuja
12:30 Kari Korkiakoski, toimitusjohtaja, Futurelab: Asiakaskokemuksen johtaminen
13:30 Kahvitauko
13:45 Satu Irisvik: Muutos syntyy organisaatiokulttuurissa – Voiko kulttuuria johtaa?
14:45-15:45 Keskustelua alueellisista teemoista maakunnallisissa Teams-keskusteluissa (linkki lähetetään keskusteluihin ilmoittautuneille)

 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 25.10.2020.

Huomaa myös nämä!

  • Digisosiaalityön ratkaisuja

    Visio siitä, miten voit luoda entistä parempia palveluita. Tutustu ratkaisuihin ja mieti, miten sinun organisaatiossasi saadaan digistä hyödyt irti lasten ja nuorten parhaaksi.

    Lue lisää
  • Digisosiaalityön verkkokurssi

    Verkkokurssi syventää visiossa esitettyjä ratkaisuja ja sisältää runsaasti esimerkkejä. Kun haluat vahvistaa omaasi tai organisaatiosi osaamista, hyödyntäkää tätä verkkokurssia.

    Lue lisää