Viestintäpäällikkö, keskustoimisto, Helsinki

Viestintäpäällikkö, keskustoimisto, Helsinki

Haemme nyt keskustoimistollemme Helsinkiin viestintäpäällikköä

Viestintäpäällikkönä vastaat Pelastakaa Lapset ry:n ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja operatiivisesta toteutuksesta yhdessä erittäin ammattitaitoisen ja työstään motivoituneen viestintätiimin kanssa. Johdat tiimiäsi strategisesti järjestön tavoitteiden ja arvojen mukaisesti. Esimiehenä olet innostava, läsnä oleva ja huomioit jokaisen yksilönä. Työskentelytapasi on aikaan saavaa, idearikasta ja huolellista. Työskentelet läheisesti järjestömme asiantuntijoiden, median ja kumppaneidemme edustajien kanssa, joten ihmissuhde- ja verkostoitumistaitosi ovat erinomaiset.

Kokeneena viestinnän ammattilaisena kirjallisen tekstin tuottaminen on erityisvahvuutesi. Laadit ja julkaiset järjestömme lehdistötiedotteet yhteistyössä asiantuntijoidemme ja kumppaneidemme kanssa. Sinulla on kokemusta lehdistösuhteiden hoidosta ja pystyt järjestömme edustajana ottamaan tämän tärkeän kohderyhmän hoidettavaksesi. Pystyt tuottamaan ja tukemaan tiimiäsi monikanavaisten ja monisisältöisten verkko-, printti- ja some-materiaalien tuottamisessa. Sinulla on kokemusta digi- ja some-kanavien hallinnasta, kampanjoinnista ja markkinointiviestinnästä. Omaat näkemystä tämän päivän viestinnästä ja brändin kehittämisestä, ja haluat olla mukana avainpaikalla kehittämässä näitä juuri meidän järjestössämme.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Takanasi on jo useampi vuosi työtä esimiehenä ja koet esimiestyön erityisenä vahvuutenasi. Sinulla on vahvaa viestintä-, media-, brändinhallinta- ja kampanjointikokemusta, mieluiten esimiestehtävissä. Aiempi työskentely digitaalisista ja some-kanavista vastaavana (esimiehenä) on suuri etu. Budjettien hallinta, strateginen viestintä ja tulosvastuullisuus ovat sinulle tuttua ja mielekästä työsarkaa. Olet taitava viestijä suullisesti ja kirjallisesti (suomi, englanti, ruotsi mukava lisä) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, siedät painetta, nautit eteenpäin vievästä kehittämisestä ja saat ihmiset innostumaan mukaan.

Tarjoamme sinulle strategisesti ja operatiivisesti erittäin keskeisen roolin arvostetussa ja erittäin hyvä maineisessa lastensuojelujärjestössä. Saat johdettavaksesi tiimin upeita viestinnän ammattilaisia, jotka tekevät työtä suurella ammattitaidolla ja halulla auttaa hädänalaisia lapsia. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja yhteistyössä järjestömme viestintäjohtajan kanssa pystyt vaikuttamaan vastuualueesi kehittämiseen. Työsi tulokset konkretisoituvat järjestömme kautta autettavien lasten ja lapsiperheiden elämässä. Sinulla ja tiimilläsi on kumppanina samassa yksikössä istuva varainhankintatiimi, vaikuttamistyön asiantuntijat, kotimaan- ja kansainvälissä ohjelmissamme työskentelevät ammattilaiset ja takanasi johdon tuki, joka ymmärtää viestinnän keskeisen merkityksen koko järjestön strategian toteutumiselle. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia. Haluamme viestintätiimimme vetäjän, joka sopii meille ja me hänelle.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 25.10.20 mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi viestinnän ja varainhankinnan johtaja Sanna Kuusisto puh. 045 104 6633. Tavoitat hänet parhaiten pe 8.10. klo 9-11, ma 11.10. klo 9-11, to 14.10. klo 11-13, ja ti 19.10. klo 8-10.

Hae tehtävää