Varainhankinnan assistentti, keskustoimisto, Helsinki

Varainhankinnan assistentti, keskustoimisto, Helsinki

Haemme nyt keskustoimistollemme Helsinkiin Varainhankinnan assistenttia

Olet tärkeä osa ammattitaitoista yksityisvarainhankinnan tiimiämme ja vastaat varainhankinnan tukipalveluista, kuten lahjoittajapalvelusta sekä erilaisista toimistotöistä.

Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelu lahjoittajille, joka tapahtuu sekä puhelimitse että sähköpostitse. Lisäksi hoidat mm. lahjoitusten kirjauksia, korjauksia ja seurantaa sekä yksityislahjoittajiin liittyviä muita tukitöitä, kuten lahjoittajarekisterimme ylläpitoa, kuukausilahjoitussopimusten käsittelyä, postittamista ja arkistointia.

Sovit tehtävään, mikäli olet erittäin asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on intoa erityisesti puhelimitse tapahtuvaan asiakaspalveluun. Olet myös järjestelmällinen, tarkka, oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta. Arvostamme tehtävään sopivaa koulutusta, esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytämme perusosaamista toimisto-ohjelmista ja arvostamme ymmärrystä ja käyttökokemusta asiakkuusjärjestelmistä.

Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä työssä ja katsomme eduksi myös englannin ja ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle varainhankinnan paraatipaikan arvostetussa ja erittäin hyvämaineisessa lastensuojelujärjestössä. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pystyt itse vaikuttamaan vastuualueesi kehittämiseen. Tarjoamme sinulla työn, jonka tulokset auttavat hädänalaisia lapsia Suomessa ja maailmalla. Työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on vakinainen sekä kokoaikainen. Palkkaus on yksityisen TES-sopimuksen mukainen ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 19.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Sonja Kopponen puh. 050 433 1284.

Hae tehtävää