Palveluvastaava, Keski-Suomen aluetoimisto, Jyväskylä

Haemme Keski-Suomen aluetoimistolle Jyväskylään palvelusvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palveluvastaavana tehtävänäsi on toimia työntekijöiden lähiesihenkilönä ja ohjata asiakastyötä tekevien sosiaalialan ammattilaisten työtä Jyväskylässä ja Seinäjoella. Toimipisteessä työskennellään mm. tukiperhetoiminnan, perhehoidon, adoptiotoiminnan ja asiantuntijapalveluiden tehtävissä. Palveluvastaavana vastaat tuotettavien palveluiden laadusta ja jatkuvasta kehittämisestä. Tehtävänäsi on myös toimia aktiivisesti alueesi lastensuojelutoimijoiden verkostoissa.

Toivomme että sinulla on

 • sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015)
 • olet rautainen lastensuojelun- ja perhesosiaalityön ammattilainen
 • arvostamme kokemusta ja vahvaa näkemystä esimiestyöstä
 • sujuvia viestintätaitoja ja monipuolista kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti).
 • Tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
 • Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja saat ihmiset innostumaan ja onnistumaan.
 • Arvostamme myös kokemusta järjestö- tai kehittämistyöstä.

Tarjoamme sinulle

 • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Työssäsi sinua auttavat onnistumaan esihenkilö, kehittämispäälliköt, tiimit sekä työnohjaus ja järjestön monipuolinen asiantuntijatuki.
 • Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen, mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi.
 • Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.
 • Viihtyisä toimistomme sijaitsee Jyväskylän keskustassa, mutta hyödynnämme joustavasti myös etätyömahdollisuuksia. Keski-Suomen aluetoimistossa työskentelee yhteensä 18 henkilöä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Työ voi sisältää matkustusta ja ilta-ja viikonlopputyötä. Ajokortti on välttämätön tehtävän hoidossa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelun työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää 17.5.2021 mennessä. Liitä mukaan cv:si. Haastattelut pidetään Jyväskylässä 24.5. ja 26.5.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pia Lahtinen, p. 040 188 1461 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8.00-9.00).

Hae tehtävää

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children -järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista. Tutustu järjestöömme osoitteessa www.pelastakaalapset.fi