nokia_logo_blue
Nokia tekee Pelastakaa Lapset –järjestön kanssa hankeyhteistyötä Myanmarissa. Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa lasten pääsy esikoulutuksen piiriin ja samalla etsitään myös uudenlaisia teknologiaratkaisuja koulutuksen ja oppimisen tueksi sekä katastrofivalmiuden parantamiseksi. Osana yhteistyötä Pelastakaa Lapset antaa Nokialle myös suosituksia siitä, miten yritys voi edistää lapsen oikeuksia omassa yritystoiminnassaan. Lue lisää

Osallistumme Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelmaan, joka auttaa suomalaisia vähävaraisia perheitä nuorten oppikirjahankinnoissa ja mahdollistaen näin näiden nuorten opiskelun yläkoulun jälkeen. Tukemalla näitä nuoria opiskelussa toivomme saavamme heistä tulevaisuudessa ahkeria kirjan lukijoita, jotka arvostavat kirjaa. Lue lisää.

 

Otavantunnus_165x74
Pelastakaa Lapset ja Kustannusosakeyhtiö Otava ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Kustannusosakeyhtiö Otava ja Suomalainen Kirjakauppa ovat vuodesta 2005 alkaen toteuttaneet yhteistyössä Pelastakaa Lasten kanssa Eläköön lapsi! -kampanjaa. Lue lisää.