AMEX_logo

American Express Membership Rewards -ohjelman jäsenet voivat tukea lapsia lahjoittamalla pisteitään Pelastakaa Lasten toimintaan.

Lue lisää Membership Rewards -ohjelmasta.

corporate_spirit_rgb_small

Corporate Spirit tukee Pelastakaa Lapset ry:n työtä lahjoittamalla uusien tutkimussopimusten arvosta yhden prosentin asiakkaiden valinnan mukaan Pelastakaa Lapset ry:lle tai muille tahoille.

logo_givget

Givget tarjoaa Sharewood-yhteisöpalvelun internetissä. Palvelun kautta ohjataan markkinointirahaa Pelastakaa Lapset ry:n toiminnan tukemiseen.

huutokaupatcom_logo

Huutokaupat.com tukee Pelastakaa Lasten työtä lahjoittamalla jokaisesta huudosta 1 sentin kotimaan vähävaraisten perheiden lasten auttamiseksi.

ikea_logo_142x50

IKEA on tehnyt yhteistyötä Pelastakaa Lasten kanssa kansainvälisellä ja kansallisella tasolla vuodesta 1994. Yhteiset tavoitteemme ovat lapsityövoiman poistaminen sekä lasten turvallisuutta, terveyttä ja koulutusta edistävät asiat.

Suomessa tärkein projektimme on vuosittainen Pehmolelu-kampanja, jonka tuloksilla tuetaan kansainvälisen Pelastakaa Lasten työtä. Vuoden 2013 Pehmolelu-kampanjan tuotoilla tuettiin kansainvälisen Pelastakaa Lasten ohjelmia Bangladeshissa, Burma/Myanmarissa, Kambodžassa, Kiinassa, Indonesiassa, Liettuassa, Filippiineillä ja Romaniassa.

kalevalakoru_logo_80x80

Kalevala Koru tukee Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa lahjoittamalla järjestölle osan Lapsi-korun myyntituotosta. Lue lisää.

microsoft_logo_141x36

Microsoft tarjoaa tuotteitaan ja palvelujaan Pelastakaa Lapset ry:lle pro bono -yhteistyönä.

nixu_logo_jpg
Nixu Oy tarkastaa Pelastakaa Lapset ry:n verkkosivustojen tietoturvallisuuden pro bono-yhteistyönä ja on näin mukana varmistamassa hyväntekeväisyystyön jatkuvuutta sekä verkkosivustojen käytön turvallisuutta.

141226_OMH Logo-reverse-with.com

Omena Hotellit tukee Pelastakaa Lasten työtä tarjoamalla ilmaista majoitusta lastenkotien lasten virkistyskäyttöön sekä majoitusta alennettuun hintaan muille järjestön toiminnan piirissä oleville henkilöille.

paletti_logo_140x70
Paletti Oy tukee Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa valmistamalla ja myymällä Pelastakaa Lapset –tunnuksella varustettuja kortteja ja adresseja Suomessa. Paletti vastaa tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä markkinoinnista vähittäiskauppaan. Perinteiset Pelastakaa Lasten joulukortit ovat myös Paletin valmistamia. Pelastakaa Lapset ja Paletti ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2004 alkaen.


Edistämme lapsen oikeuksia erityisesti suojelemalla lasten turvallisuutta verkossa niin kansainvälisesti kuin kotimaassa. Telia tukee sekä rahallisesti että muilla resursseilla Lapset ja digitaalinen media -yksikön työtä eri hankkeissa.

storaenso_logo_detail_h119px

Stora Enson ja Pelastakaa Lasten yhteistyössä keskitytään tarkastelemaan Stora Enson yritystoiminnan vaikutuksia lapsiin. Olemme mm. arvioineet sitä, miten yrityksen liiketoiminnan periaatteet ja yhteiskuntavastuun toteutus on linjassa yrityksen yleisten velvoitteiden sekä Stora Enson lapsen oikeuksia edistävän sitoumuksensa kanssa ja antaneet niihin liittyen konkreettisia suosituksia ja parannusehdotuksia. Pelastakaa Lapset on myös kouluttanut 600 Stora Enson henkilökunnan jäsentä lapsen oikeuksista.

team planet

TeamPlanet on jyväskyläläinen lapsia ja nuoria aktivoiva yritys. TeamPlanetin lahjoitusvaroilla tarjotaan perheille leiri- ja harrastuspaikkoja. Vanhemmille ja lapsille järjestettävien toimintojen kautta vahvistataan vanhemmuutta ja lasten läheisverkostoa sekä lasten vuorovaikutustaitoja. Yhteistyö TeamPlanetin kanssa on yksi lisämahdollisuus tarjota tukea tukiperhettä odottaville perheille.

Unilever_small

Unilever on parantanut 2 miljoonan lapsen ja heidän äitiensä elinoloja vuoteen 2016 mennessä yhteistyössä kansainvälisen Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa edistämällä terveydenhoidon, perusravitsemuksen sekä elintärkeiden hoitotoimien saatavuutta.

Suomessa Unilever auttaa lapsia kampanjoilla ja tempauksilla. Kesällä 2016 Unilever lahjoittaa jokaisesta Ingman 1L Vanilja -kampanjapakkauksen arvosta 3 senttiä  Pelastakaa Lasten tukiperhetoimintaan. Kampanjalla mahdollistetaan yli 1160 tukiperhepäivää lapsille.

 

Berner osallistuu Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaan mahdollistamalla lapsille ja nuorille paremman tulevaisuuden. Berner lahjoittaa 30 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle –ohjelmaan köyhissä perheissä elävien lasten auttamiseksi.