AMEX_logo

American Express Membership Rewards -ohjelman jäsenet voivat tukea lapsia lahjoittamalla pisteitään Pelastakaa Lasten toimintaan.

Lue lisää Membership Rewards -ohjelmasta.

Alekstra vector logo.w165

Tuemme Pelastakaa Lapset ry:tä toteuttamalla puhe- ja tietoliikenneviestintäratkaisuiden kaupallisteknisen rakentamisen ja ylläpidon. Haluamme omalta osaltamme toteuttaa yhteiskuntavastuuta parantamalla lasten elinoloja ja edistämällä lasten oikeuksia. Lue lisää.

corporate_spirit_rgb_small

Corporate Spirit tukee Pelastakaa Lapset ry:n työtä lahjoittamalla uusien tutkimussopimusten arvosta yhden prosentin asiakkaiden valinnan mukaan Pelastakaa Lapset ry:lle tai muille tahoille.n.

 

ikea_logo_142x50

IKEA on tehnyt yhteistyötä Pelastakaa Lasten kanssa kansainvälisellä ja kansallisella tasolla vuodesta 1994. Yhteiset tavoitteemme ovat lapsityövoiman poistaminen sekä lasten turvallisuutta, terveyttä ja koulutusta edistävät asiat.

Suomessa tärkein projektimme on vuosittainen Pehmolelu-kampanja, jonka tuloksilla tuetaan kansainvälisen Pelastakaa Lasten työtä. Vuoden 2013 Pehmolelu-kampanjan tuotoilla tuettiin kansainvälisen Pelastakaa Lasten ohjelmia Bangladeshissa, Burma/Myanmarissa, Kambodžassa, Kiinassa, Indonesiassa, Liettuassa, Filippiineillä ja Romaniassa.

kalevalakoru_logo_80x80

Kalevala Koru tukee Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa lahjoittamalla järjestölle osan Lapsi-korun myyntituotosta. Lue lisää.

microsoft_logo_141x36

Microsoft tarjoaa tuotteitaan ja palvelujaan Pelastakaa Lapset ry:lle pro bono -yhteistyönä.

nixu_logo_jpg
Nixu Oy tarkastaa Pelastakaa Lapset ry:n verkkosivustojen tietoturvallisuuden pro bono-yhteistyönä ja on näin mukana varmistamassa hyväntekeväisyystyön jatkuvuutta sekä verkkosivustojen käytön turvallisuutta.

paletti_logo_140x70
Paletti Oy tukee Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa valmistamalla ja myymällä Pelastakaa Lapset –tunnuksella varustettuja kortteja ja adresseja Suomessa. Paletti vastaa tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä markkinoinnista vähittäiskauppaan. Perinteiset Pelastakaa Lasten joulukortit ovat myös Paletin valmistamia. Pelastakaa Lapset ja Paletti ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2004 alkaen.


Edistämme lapsen oikeuksia erityisesti suojelemalla lasten turvallisuutta verkossa niin kansainvälisesti kuin kotimaassa. Telia tukee sekä rahallisesti että muilla resursseilla Lapset ja digitaalinen media -yksikön työtä eri hankkeissa.

emmuutta ja lasten läheisverkostoa sekä lasten vuorovaikutustaitoja. Yhteistyö TeamPlanetin kanssa on yksi lisämahdollisuus tarjota tukea tukiperhettä odottaville perheille.

Unilever_small

Unilever on parantanut 2 miljoonan lapsen ja heidän äitiensä elinoloja vuoteen 2016 mennessä yhteistyössä kansainvälisen Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa edistämällä terveydenhoidon, perusravitsemuksen sekä elintärkeiden hoitotoimien saatavuutta.

Suomessa Unilever auttaa lapsia kampanjoilla ja tempauksilla. Kesällä 2016 Unilever lahjoittaa jokaisesta Ingman 1L Vanilja -kampanjapakkauksen arvosta 3 senttiä  Pelastakaa Lasten tukiperhetoimintaan. Kampanjalla mahdollistetaan yli 1160 tukiperhepäivää lapsille.

Fiskars. Yli 365 vuoden pituinen historia on osoitus sitoutumisestamme laatuun. Fiskarsin tuotteet ovatnerokkaan toimivia, ainutlaatuisen helppokäyttöisiä, hämmästyttävän pitkäikäisiä ja klassisen kauniita.