Yrityksenne voi osallistua työhömme monin eri tavoin. Halutessanne voitte tehdä lahjoituksen, tarjota  käyttöömme osaamistanne tai lähteä rakentamaan pitkäkestoisempaa yhteistyötä kanssamme esimerkiksi pääyhteistyökumppanuuden kautta. Toiveestanne riippuen voimme järjestää haluamanne tasoisen kumppanuuden, jossa yhteistyömme elementit ja siihen liittyvät vastineet räätälöidään molemmille osapuolille sopiviksi.

Tällä sivulla on esitelty erilaisia mahdollisuuksia , jotka voivat joko yhdessä tai erikseen muodostaa pohjaa yhteistyöllemme. Halutessanne voitte myös ehdottaa meille jotakin uutta lähestymistapaa, mistä keskustelemme mielellämme kanssanne.

Pelastakaa Lapset ry yritysyhteistyö -ehdota yhteistyötä

Yrityslahjoitus

Yrityksenne voi tehdä kertalahjoituksen tilillepanona keräystilillemme Nordea FI64 1017 3000 2107 27 tai tilata laskun sähköpostitse: heli.le@pelastakaalapset.fi. Voitte tehdä myös kertalahjoituksen suoraan tämän hetkisiin keräyksiimme: Kotimaan koronakeräys, Kansainvälisen työmme koronakeräys tai Pakomatkalla olevat tytöt.

Hankeyhteistyö

Yrityksenne voi osallistua Pelastakaa Lasten työn tukemiseen hankekohtaisesti. Yrityksenne voi ryhtyä rahoittamaan jotakin tiettyä Pelastakaa Lasten hanketta.

Ota yhteyttä:
Hankeyhteistyö kotimaan hankkeissa
Heli Le, puh. 050 353 3794, heli.le@pelastakaalapset.fi

Hankeyhteistyö ulkomaan hankkeissa
Camilla Ekholm, puh. + 358 40 721 8345, camilla.ekholm@pelastakaalapset.fi

Tuoteyhteistyö

Yrityksenne voi tukea Pelastakaa Lapset ry:n työtä tuoteyhteistyön muodossa. Tällöin yrityksenne lahjoittaa myydyistä royalty-tuotteista sopimuksessa sovitun osan Pelastakaa Lapsille.

Ota yhteyttä:
Heli Le, puh. 050 353 3794, heli.le@pelastakaalapset.fi

Pelastakaa Lapset ry yritysyhteistyö - kampanjat

Muu yritysyhteistyö

Pro bono -yhteistyö

Yrityksenne voi tarjota osaamistaan ja palvelujaan veloituksetta Pelastakaa Lapset ry:lle pro bono -yhteistyön muodossa. Pro bono -yhteistyö voi olla esimerkiksi mediayhteistyötä, asiantuntijapalvelujen tarjontaa, mentorointia tai koulutuksen tarjontaa.

Ota yhteyttä:
Heli Le, puh. 050 353 3794, heli.le@pelastakaalapset.fi

Koulutukset yrityksille

Pelastakaa Lapset ry:n asiantuntijoiden vetämät koulutukset lapsen oikeuksista yritystoiminnassa räätälöidään tilaajan toiveita vastaaviksi. Koulutuksissa perehdytään siihen, miten monin tavoin yritykset voivat huomioida lapsen oikeudet omassa toiminnassaan, ja keskitytään tarkemmin esimerkiksi markkinointiin, työn ja perhe-elämän yhdistämiseen tai tuotantoketjujen vastuullisuuteen. Koulutamme sekä suomeksi että englanniksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Camilla Ekholm, puh. + 358 40 721 8345, camilla.ekholm@pelastakaalapset.fi

Muu yhteistyöehdotus

Onko yritykselläsi mielessä uusi idea tai ehdotus, kuinka tehdä yhteistyötä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa?
Ehdota yhteistyötä.

Pelastakaa Lapset ry yritysyhteistyö - tilaa koulutus