Yrityksenne voi osallistua työhömme monin eri tavoin. Halutessanne voitte tehdä lahjoituksen, tarjota  käyttöömme osaamistanne tai lähteä rakentamaan pitkäkestoisempaa yhteistyötä kanssamme esimerkiksi pääyhteistyökumppanuuden kautta. Toiveestanne riippuen voimme järjestää haluamanne tasoisen kumppanuuden, jossa yhteistyömme elementit ja siihen liittyvät vastineet räätälöidään molemmille osapuolille sopiviksi.

Tällä sivulla on esitelty erilaisia mahdollisuuksia , jotka voivat joko yhdessä tai erikseen muodostaa pohjaa yhteistyöllemme. Halutessanne voitte myös ehdottaa meille jotakin uutta lähestymistapaa, mistä keskustelemme mielellämme kanssanne.

Hankeyhteistyö

Yrityksenne voi osallistua Pelastakaa Lasten työn tukemiseen hankekohtaisesti. Yrityksenne voi ryhtyä rahoittamaan jotakin tiettyä Pelastakaa Lasten hanketta.

Ota yhteyttä: Heli Le, puh. 050 353 3794, heli.le@pelastakaalapset.fi

Pelastakaa Lapset ry yritysyhteistyö - hankkeet

Tuoteyhteistyö

Yrityksenne voi tukea Pelastakaa Lapset ry:n työtä tuoteyhteistyön muodossa. Tällöin yrityksenne lahjoittaa myydyistä royalty-tuotteista sopimuksessa sovitun osan Pelastakaa Lapsille.

Ota yhteyttä: Heli Le, puh. 050 353 3794, heli.le@pelastakaalapset.fi

Pelastakaa Lapset ry yritysyhteistyö - tuoteyhteistyö

Pro bono -yhteistyö

Yrityksenne voi tarjota osaamistaan ja palvelujaan veloituksetta Pelastakaa Lapset ry:lle pro bono -yhteistyön muodossa. Pro bono -yhteistyö voi olla esimerkiksi mediayhteistyötä, asiantuntijapalvelujen tarjontaa, vapaaehtoistyötä, mentorointia tai koulutuksen tarjontaa.

Ota yhteyttä: Heli Le, puh. 050 353 3794, heli.le@pelastakaalapset.fi

Takeover -toiminto verkkosivuillenne

Takeover-toiminto on yrityksenne verkkosivuilla avautuva koko ruudun täyttävä banneri. Bannerissa kerrotaan, että olette mukana Pelastakaa Lasten joulukeräyksessä, ja siinä pyydetään myös sivunne kävijöitä osallistumaan keräykseen. Banneri näytetään vain kerran sivustollenne saapuvalle kävijälle.

Takeover-toiminnon voi ottaa käyttöön kopioimalla alla olevan yksirivisen koodinpätkän sivuston lähdekoodin <head>-osioon. Takeover tulee näkyviin automaattisesti joulukeräyksen alkaessa ja se lakkaa niinikään automaattisesti näkymästä joulukeräyksen päätyttyä (vaikka koodia ei sivustolta poistettaisikaan). Voitte myös koska tahansa poistaa takeover-toiminnon käytöstä poistamalla koodinpätkän lähdekoodista.

Demon toteutuksesta sisältöineen pääsette näkemään täältä (demossa takeover näytetään aina kun sivu ladataan, sivustolle sijoitettava koodinpätkä näyttää sen kuitenkin vain kerran jokaiselle kävijälle): https://takeover.pelastakaalapset.fi/joulu2019/demo.html

- - Koodi alkaa - -

<script type="text/javascript" src="https://takeover.pelastakaalapset.fi/joulu2019/takeover.js"></script>

- - Koodi päättyy - -

 

Kampanjat ja tapahtumat

Pelastakaa Lapset ry toteuttaa erilaisia kampanjoita yhteistyössä yritysten kanssa.

Ota yhteyttä: Heli Le, puh. 050 353 3794, heli.le@pelastakaalapset.fi

Pelastakaa Lapset ry yritysyhteistyö - kampanjat

Koulutukset yrityksille

Pelastakaa Lapset ry:n asiantuntijoiden vetämät koulutukset lapsen oikeuksista yritystoiminnassa räätälöidään tilaajan toiveita vastaaviksi. Koulutuksissa perehdytään siihen, miten monin tavoin yritykset voivat huomioida lapsen oikeudet omassa toiminnassaan, ja keskitytään tarkemmin esimerkiksi markkinointiin, työn ja perhe-elämän yhdistämiseen tai tuotantoketjujen vastuullisuuteen. Koulutamme sekä suomeksi että englanniksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Reeta Partanen, 050 302 1817, reeta.partanen@pelastakaalapset.fi

Pelastakaa Lapset ry yritysyhteistyö - tilaa koulutus

Uudet ideat

Onko yritykselläsi mielessä uusi idea tai ehdotus, kuinka tehdä yhteistyötä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa?
Ehdota yhteistyötä.

Pelastakaa Lapset ry yritysyhteistyö -ehdota yhteistyötä

Muita tapoja tukea

Voit myös tukea Pelastakaa Lapset ry:n työtä tekemällä kertalahjoituksen tai hankkimalla eettisen lahjan sidosryhmillesi Toivekaupasta.