Miten yrityksenne voi tukea Pelastakaa Lasten toimintaa

Yrityksenne voi osallistua työhömme monin eri tavoin. Halutessanne voitte tehdä kertalahjoituksen, tarjota käyttöömme osaamistanne tai lähteä rakentamaan kanssamme pitkäkestoisempaa yhteistyökumppanuutta. Autamme yritystänne sisällyttämään lapsen oikeuksia tukevan toiminnan osaksi kaikkia liiketoimintanne osa-alueita.

Tällä sivulla on esitelty erilaisia yhteistyön mahdollisuuksia. Halutessanne voitte myös ehdottaa meille jotakin uutta lähestymistapaa, mistä keskustelemme mielellämme kanssanne.

Kertalahjoitus

Yrityksenne voi tehdä kertalahjoituksen tilillepanona Pelastakaa Lasten keräystilille Nordea FI64 1017 3000 2107 27 tai tilata laskun sähköpostitse: lahjaksitulevaisuus@pelastakaalapset.fi.

Ilmoitathan samalla laskutustietonne ja kohteen, mihin toivotte lahjoituksenne kohdentuvan. Tämän hetken keräyksistä löytyy lisätietoa täältä.

Tuoteyhteistyö

Yrityksenne voi tukea Pelastakaa Lasten työtä tuoteyhteistyön muodossa. Tällöin yrityksenne lahjoittaa jonkin osan tuote- tai palvelumyynnistään Pelastakaa Lapsille.

Lue lisää tuoteyhteistyöstä Globe Hopen kanssa.

Ota yhteyttä:
Johanna Mäkelä, puh. 040 529 4475, johanna.makela@pelastakaalapset.fi

Hankeyhteistyö

Yrityksenne voi osallistua Pelastakaa Lasten työn tukemiseen hankekohtaisesti. Yrityksenne voi ryhtyä rahoittamaan jotakin tiettyä Pelastakaa Lasten hanketta.

Lue lisää yritysyhteistyöstä Valion ja Athensmedin kanssa kriisien ja konfliktien keskellä.

Ota yhteyttä:
Hankeyhteistyö kotimaan hankkeissa
Johanna Mäkelä, puh. 040 529 4475, johanna.makela@pelastakaalapset.fi

Hankeyhteistyö ulkomaan hankkeissa
Camilla Ekholm, puh. + 358 40 721 8345, camilla.ekholm@savethechildren.fi

Pro bono -yhteistyö

Yrityksenne voi tarjota osaamistaan ja palvelujaan veloituksetta Pelastakaa Lapset ry:lle pro bono -yhteistyön muodossa. Pro bono -yhteistyö voi olla esimerkiksi mediayhteistyötä, asiantuntijapalvelujen tarjontaa, mentorointia tai koulutuksen tarjontaa.

Ota yhteyttä:
Johanna Mäkelä, puh. 040 529 4475, johanna.makela@pelastakaalapset.fi

Koulutukset yrityksille

Pelastakaa Lapset ry:n asiantuntijoiden vetämät koulutukset lapsen oikeuksista liiketoiminnassa räätälöidään tilaajan toiveita vastaaviksi. Koulutuksissa perehdytään siihen, miten monin tavoin yritykset voivat huomioida lapsen oikeudet omassa toiminnassaan, ja keskitytään tarkemmin esimerkiksi markkinointiin, työn ja perhe-elämän yhdistämiseen tai tuotantoketjujen vastuullisuuteen. Koulutamme sekä suomeksi että englanniksi.

Ota yhteyttä:
Camilla Ekholm, puh. + 358 40 721 8345, camilla.ekholm@pelastakaalapset.fi

Muu yhteistyöehdotus

Onko yritykselläsi mielessä uusi idea tai ehdotus, kuinka tehdä yhteistyötä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa?
Ehdota yhteistyötä.