Pelastakaa Lasten varainhankkijat eli feissarit hankkivat uusia kuukausilahjoittajia kiertämällä ovelta ovelle. Ajoittain varainhankintaa tehdään myös ständeillä kauppakeskuksissa.

Kuukausilahjoittajahankintaa tehdään mm. Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Lappeenrannan, Imatran, Puumalan, Ruokolahden, Taipalsaaren, Kouvolan, Savonlinnan, Kuopion, Oulun, Hyvinkään, Riihimäen ja Järvenpään alueilla. Feissarit työskentelevät lisäksi arviolta 100 km:n säteellä näistä paikkakunnista. Feissausta tehdään myös Pirkkalassa, Akaassa, Valkeakoskella, Hämeenlinnassa, Sastamalassa ja Nokialla.

Feissarit kertovat ihmisille järjestön toiminnasta ja täyttävät yhdessä uuden tukijan kanssa Pelastakaa Lasten toimeksiantolomakkeen kuukausilahjoitusta varten.

Tunnistat feissarimme Pelastakaa Lasten liivistä. Heillä on myös nimikortti ja Pelastakaa Lasten kansio, joka sisältää voimassaolevan Pelastakaa Lasten keräysluvan. He eivät ota vastaan käteislahjoituksia.

Varainhankkijamme työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 16-20 ja lauantaisin klo 11-16. Työskentely tapahtuu pääosin ilta-aikaan, koska tällöin tavoitamme parhaiten mahdolliset lahjoittajamme.

Osa varainhankkijoistamme on itse kotoisin maasta, jossa lapset kärsivät esimerkiksi nälästä tai luonnonkatastrofeista. Jotkut heistä kertovat työstämme englanniksi, mutta heillä on työvuorossa aina mukana työkaveri, joka puhuu suomea ja joka tulee tarvittaessa kaveriksi, jos yhteistä kieltä ei löydy.

Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittajat auttavat kotimaan ja maailman lapsia siellä, missä hätä on suurin. Yhdessä autamme kaikkein pienimpiä ja heikoimpia: aliravittuja lapsia, lapsityöläisiä ja kodittomia lapsia. Kotimaassa tuemme erityisesti köyhien perheiden lapsia ja lapsiperheitä vaikeuksien keskellä.

Lisätietoja:
Sonja Kopponen Pelastakaa Lapset ry
puh. 050 433 1284 tai sonja.kopponen@pelastakaalapset.fi