Pelastakaa Lasten jäsenenä liityt jäseneksi valitsemaasi paikallisyhdistykseen. Paikallisyhdistyksemme edustavat Pelastakaa Lapset -liikettä omalla paikkakunnallaan ja edistävät vapaaehtoistoiminnallaan järjestön yhteisiä päämääriä. Näillä sivuilla esitellään paikallisyhdistystemme toimintaa esimerkkien kautta. Kaikkien paikallisyhdistystemme toimintaan voit tutustua yhdistysten omien nettisivujen kautta.

Esittelyssä: NAANTALI

Naantalin Pelastakaa Lapset ry on perustettu vuonna 1954. Yhdistys tukee lapsia niin lähialueilla kuin kansainvälisillä kriisialueillakin. Naantalin yhdistyksen puheenjohtaja on Kirsti Ihander.

naantalin yhdistys  naantalin yhdistys2
Kuvassa Naantalin yhdistyksen vapaaehtoisia

Yhdistys tukee naantalilaisten lasten opiskelua ja harrastamista Eväitä Elämälle -ohjelman kautta. Naantalilaiset lukiolaiset toimivat yhdistyksen palkkaamina mentoreina ja vertaistukena yläkouluikäisille nuorille, jotka kaipaavat tukea opiskelumotivaatioonsa ja opastusta eri oppiaineissa.

Naantalin yhdistyksen kansainvälisiä avustuskohteita ovat tällä hetkellä Intian ja Nepalin lasten avustus- ja koulutusohjelmat.

Yhdistys tukee ja järjestää kerhoja ja koulutuksia ja on mukana erilaisissa ajankohtaisissa kampanjoissa. Esimerkiksi keväällä 2016 järjestettiin Värikästä ilmaisua -kurssi, jonka tarkoitus oli rohkaista lapsia ilmaisemaan itseään ja toimimaan ryhmässä toiset huomioiden. Taidettakin syntyi. Kurssi oli niin suosittu, että sille on luvassa jatkoa.

naantali3
Kuvassa yhdistyksen hallituksen jäsenen, taiteilija Kristiina Turtosen ja lasten yhdessä taiteilema musiikkipuu Naantalin kirkkopuistossa

Naantalin yhdistys tekee yhteistyötä niin kaupungin sosiaalitoimen, seurakunnan kuin koulujenkin kanssa. Tärkeä yhteistyökumppani on myös Naantalin musiikkijuhlat, jonka kanssa toteutettiin jo kolmannen kerran Naantalin Lasten Musiikkijuhlat 9.–13.6.2016. Tapahtuma piti sisällään monenlaista ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille.

”Yhdessä luomamme Naantalin Lasten Musiikkijuhlat on onnistunut hyvin. Yhteistyömme Naantalin Lasten Musiikkijuhlien kanssa lisää entisestään mahdollisuuksiamme antaa apua lapsille ja lapsiperheille.” – Kirsti Ihander

naantali2  naantali5
Kuvia Suuresta Lastenjuhlasta Naantalin lasten musiikkijuhlilla 

Vieraile Naantalin yhdistyksen sivuilla!

Liity jäseneksi Naantalin yhdistykseen!