Kuulumisia Keski-Suomesta

Tervehdys Seinäjoelta!

Viime syksynä avasimme toimipisteen Seinäjoelle, osoitteessa Kalevankatu 6-8 B9, palvelemaan yhä paremmin Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan asukkaita ja kuntia. Syksyllä aloitti sosiaalityöntekijä tekemään adoptiotyötä ja pikkuhiljaa yhä enemmän myös alueen perhehoidon työtämme. Tammikuun alussa aloitti Seinäjoella toinen sosiaalityöntekijä, työalueenaan tukiperhetyömme ja lasten yhteisöllinen ryhmätoiminta.

Kotona tehtävä perhekuntoutus: lisäsimme viime syksynä resursseja moniammatilliseen perhekuntoutuksen tiimiimme ja voisimme aloittaa heti joidenkin uusien perheiden kanssa työskentelyn. Voimme tarjota tätä palvelua noin tunnin matkan etäisyydellä Jyväskylästä. Kysy lisää ja tutustu toimintaamme!

Olethan tietoinen ehkäisevästä työstämme? Perheellä tai lapsella, jolla ei ole tarvetta lastensuojelu- tai sosiaalihuoltolain mukaisiin palveluihin, mutta kuitenkin tarvitsevat tukea arkeensa, on mahdollisuus hakea ja saada ehkäiseviä palveluitamme. Näitä ovat ehkäisevä tukiperhe, lomakoti, tukihenkilö tai sporttikummi. Ehkäisevä työ on STEAn tukemaa, emmekä peri palvelumaksua kunnilta lainkaan.