Pelastakaa Lasten varainhankkijat eli feissarit hankkivat uusia kuukausilahjoittajia kiertämällä ovelta ovelle.

Kuukausilahjoittajakampanja on käynnissä Helsingin, Turun, Tampereen, Varkauden, Lappeenrannan, Imatran, Ruokolahden, Taipalsaaren, Mikkelin ja Savonlinnan seudulla. Feissarit työskentelevät arviolta 100 km:n säteellä näistä paikkakunnista. Feissausta tehdään myös Nokialla, Hämeenlinnassa, Ylöjärvellä, Lempäälässä, Kangasalla ja Akaassa.

Feissarit kertovat ihmisille järjestön toiminnasta ja täyttävät yhdessä uuden tukijan kanssa Pelastakaa Lasten toimeksiantolomakkeen kuukausilahjoitusta varten.

Tunnistat feissarimme Pelastakaa Lasten liivistä. Heillä on myös nimikortti ja Pelastakaa Lasten kansio, joka sisältää voimassaolevan Pelastakaa Lasten keräysluvan. He eivät ota vastaan käteislahjoituksia.

Osa varainhankkijoistamme on itse kotoisin maasta, jossa lapset kärsivät esimerkiksi nälästä tai luonnonkatastrofeista. Jotkut heistä kertovat työstämme englanniksi, mutta heillä on työvuorossa aina mukana työkaveri, joka puhuu suomea ja joka tulee tarvittaessa kaveriksi, jos yhteistä kieltä ei löydy.

Pelastakaa Lasten kuukausilahjoittajat auttavat kotimaan ja maailman lapsia siellä, missä hätä on suurin. Yhdessä autamme kaikkein pienimpiä ja heikoimpia: aliravittuja lapsia, lapsityöläisiä ja kodittomia lapsia. Kotimaassa tuemme erityisesti köyhien perheiden lapsia ja lapsiperheitä vaikeuksien keskellä.

Lisätietoja:
Risto Aro Pelastakaa Lapset ry
puh. 050 433 1348 tai risto.aro@pelastakaalapset.fi