Haemme nyt

ohjaajaa Tirlittanin erityislastenkotiin

Tirlittan on 7-paikkainen erityislastenkoti luonnonkauniilla paikalla Kauniaisissa. Painotuksenamme toiminnassa on lasten psykiatrinen osaaminen. Toimintamme tavoitteena on turvata lapsen ikätason mukainen sosiaalinen, psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä tarjota valmiudet omaan kotiin palaamiseen tai itsenäiseen elämään. Lapsen oikeuksien toteutuminen on meille tärkeää.

Ohjaajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Ohjaajana työhösi kuuluu omahoitajatyöskentelyä, arjen yhteisöllistä lähikasvatustyötä, perheen kanssa tehtävää työtä, verkostoyhteistyötä ja kodinhoidollisia tehtäviä.

Sinulla on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto sekä aikaisempaa kokemusta lastenkotityöstä. Olet lasten hyvinvoinnista ja elämänlaadusta aidosti välittävä hoitotyön ammattilainen, jolla on kipinä hyvän hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lapsen osallisuus on työtäsi ohjaava periaate. Työkaverisi ja yhteistyökumppanisi ovat ylistäneet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi.

Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä, joten on tärkeää, että työaikasi joustavat. Ajokortti on välttämätön, kun kuljetat lapsia tapaamisiin ja harrastuksiin.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse Kaitsulle 15.6. mennessä:
Kaj Lähteenmäki, puh. 050 595 8312 tai kaj.lahteenmaki@pelastakaalapset.fi