Yrityslahjoitus Ukrainan sotaa pakeneville Suomessa Yrityslahjoitus Ukrainan sotaa pakeneville Suomessa

Yrityslahjoitus Ukrainan sotaa pakeneville Suomessa

Tilaa lahjoitukselle lasku tästä

    (Laskutusrajamme on 100€. Alle 100€ summat voi lahjoittaa pankkitilisiirtona.)

UKRAINAN SOTA ON AJANUT LUKUISAT LAPSIPERHEET PITKÄLLE JA RASKAALLE PAKOMATKALLE. YLI 4,3 MILJOONAA LASTA ON JOUTUNUT JÄTTÄMÄÄN KOTINSA. YHÄ USEAMMAT HAKEVAT TURVAA SUOMESTA.

LAHJOITTAMALLA YRITYKSENNE VOI AUTTAA SODAN KOSKETTAMIA PAKOMATKALAISIA.

Pelastakaa Lapset auttaa lahjoittajien tuella Suomeen paenneita lapsia ja heidän perheitään.

Lahjoitusvaroin ylläpidämme lapsiystävällisiä tiloja muun muassa vastaanottokeskuksissa. Niissä sotaa paenneet lapset saavat leikkiä rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Lisäksi jaamme perheille ruokalahjakortteja, jotka auttavat heitä selviytymään ensimmäisistä viikoistaan Suomessa. 

Lahjoittajien ansiosta pystymme reagoimaan nopeasti Ukrainan sodasta kärsivien lasten ja perheiden muuttuviin avuntarpeisiin Suomessa ja laajentamaan toimintaamme kriisin eläessä. 

Pienikin apu hädän hetkellä voi olla korvaamattoman tärkeää. Yrityksenne lahjoituksella on merkitystä. 

Lahjoittaminen on helppoa ja nopeaa – täytä ohessa oleva verkkolomake, niin lähetämme yrityksellenne laskun. Laskutusrajamme on 100 euroa. Lahjoituksen voi myös tehdä tilisiirtona Pelastakaa Lapset ry:n lahjoitustilille FI64 1017 3000 2107 27. Muista kirjoittaa viitetekstiksi ”Ukraina Suomessa”.  

Lämmin kiitos tuesta! 

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823, myönnetty 29.8.2017, voimassa 1.1.2018–31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Ukrainan konfliktin seurauksena syntyvään Pelastakaa Lasten työhön kotimaassa. 

Yrityskeräys Ukrainan sodasta kärsiville ulkomailla