Lahjoita yrityksenä Ukrainan konfliktista kärsiville lapsille Lahjoita yrityksenä Ukrainan konfliktista kärsiville lapsille

Auta Ukrainan konfliktista kärsiviä lapsia yrityksenä

Tilaa lahjoitukselle lasku tästä

    (Laskutusrajamme on 100€. Alle 100€ summat voi lahjoittaa pankkitilisiirtona.)

Ukrainan konfliktista kärsivät lapset ja perheet ovat äärimmäisessä hädässä. Ukrainan kriisi uhkaa jopa 7,5 miljoonan lapsen elämää. 

Heitä uhkaavat haavoittuminen, traumat ja pakolaisuus. Iso osa lapsista on joutunut pakenemaan kotoaan mukanaan vain yllä olevat vaatteet ja pieni matkakassi. Perheet pyrkivät nyt pakoon naapurimaihin. Matkalla lämpötila voi tippua pakkasen puolelle, mutta lapsilla ei ole suojaa kylmyydeltä, sateelta ja lumelta.

Pelastakaa Lapset on toiminut Ukrainan konfliktialueilla vuodesta 2014 lähtien ja laajentaa nyt tilanteen eskaloituessa hätäavun toimittamista Ukrainan konfliktista kärsiville lapsille ja perheille.

Yrityksenä voit auttaa. Lahjoituksellanne pystymme auttamaan perheitä selviytymään ja viemään heille:

  • Talvivaatteita, peittoja ja muita tarvikkeita kylmästä selviytymiseen
  • Ruokaa ja puhdasta vettä
  • Suojaa pakeneville lapsille ja perheille
  • Psykososiaalista tukea

Yrityksesi lahjoitus on elintärkeää – auta Ukrainan konfliktista kärsiviä lapsia selviytymään.

Lahjoita nyt!

Lahjoittaminen on helppoa ja nopeaa – täytä ohessa oleva verkkolomake, niin lähetämme yrityksellenne laskun. Lahjoituksen voi myös tehdä tilisiirtona Pelastakaa Lapset ry:n lahjoitustilille FI64 1017 3000 2107 27. Muista kirjoittaa viitetekstiksi ”Ukraina”. Lämmin kiitos tuesta!

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2022/1401, myönnetty 12.10.2022, voimassa toistaiseksi 1.1.2023 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön Ukrainan konfliktista kärsivillä alueilla. 

Auta yrityksenä Ukrainan sodasta kärsiviä Suomessa