Auta häntä
pysymään elossa

Lahjoita nyt

Lahjoita lapselle

Sinun apusi voi pelastaa rohingya-lapsen hengen. Jo 30 euron lahjoituksellasi esimerkiksi yksi perhe saa hätäapupaketin, jossa ruokaa kuukaudeksi. Kiitos, että autat jo tänään.

Vauvan elämä on pienestä kiinni

Kuvan kuuden päivän ikäinen vauva lepää äitinsä sylissä. Äiti pakeni väkivaltaa ja vainoa Myanmarista Bangladeshiin kuten sadat tuhannet muut rohingyat. Äiti kertoo:

Meidän talomme poltettiin Myanmarissa. Mieheni haavoittui, kun pakenimme ja häntä ammuttiin selkään. En pystynyt ottamaan mitään mukaani, koska olin viimeisilläni raskaana. Nyt olen heikko, eikä minulta tule maitoa. Siksi vauvani kärsii aliravitsemuksesta.”

Vauvan perhe asuu teltassa täyteen ahdetulla leirillä Cox’s Bazarissa. Siellä vauvan henkeä uhkaavat nälkä ja monet taudit kuten kurkkumätä ja tuhkarokko. Pienen lapsen elämä on vaakalaudalla ja voi päättyä jo ennen kuin se on kunnolla alkanutkaan.

Lahjoittajien tuella rokotamme lapsia ja hoidamme sairastuneita ja aliravittuja lapsia. Terveysklinikoillamme lähes 1000 ihmistä saa hoitoa  joka päivä. Me myös jaamme perheille ruokaa ja lämpimiä vaatteita sekä suojelemme leireille yksin tulleita lapsia.

Muita tapoja auttaa

 • Soita lahjoituspuhelimeen tai lahjoita tilille

  Soita lahjoituspuhelimeen 0600 03365 (20,11 € + pvm)
  Lahjoita keräystilille:
  Nordea FI64 1017 3000 2107 27 (viite 3157015)
  Osuuspankki FI16 5724 1120 0386 92 (viite 3157015)

 • Miten Pelastakaa Lapset auttaa rohingya-lapsia?

  • Tarjoamme ruokaa, suojaa ja hygieniatarvikkeita
  • Ylläpidämme klinikoita, joissa hoidamme aliravittuja ja sairaita lapsia, sekä raskaana olevia äitejä.
  • Ylläpidämme lasten omia tiloja, joissa he saavat oppia, leikkiä ja olla lapsia.