Pelasta
lapsen elämä

Liity kuukausilahjoittajaksi

Ja teet maailmasta paremman paikan hädänalaisille lapsille.

30 lasta saa riittävästi antibiootteja keuhkokuumeen hoitamiseen
10
Konfliktia paennut lapsi saa mahdollisuuden käydä koulua.
15
Aliravittu lapsi saa 150 annosta pähkinätahnaa, jolla lapsi saadaan pelastettua
33
Lahjoituspäivä joka kuukauden päivä
Yhteystiedot

Täytä yhteystietosi ja saat meiltä postissa ohjeet ja laskun, joiden avulla voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi e-laskulla. Kiitos, kun välität.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

* Pakollinen kenttä

Kuukausilahjoitus (Lahjoituspäivä joka kuukauden -. päivä)
-

Liity kuukausilahjoittajaksi tänään. Kuukausilahjoittajana Sinä autat kaikkein vaikeimmassa asemassa olevia lapsia, kuten sodan jalkoihin jääneitä lapsia, aliravittuja lapsia ja lapsityöläisiä. Yhdessä teemme maailmasta paremman paikan lapsille.

Kuvan 9-vuotias Diana on elänyt lähes koko elämänsä sodan keskellä Syyriassa. Pommien tuhottua perheen kodin Aleppossa, Diana joutui pakenemaan sotaa kaupungista toiseen. Toisinaan perheellä ei ole ollut lainkaan ruokaa ja he joutuivat asumaan kadulla. Diana ei saanut vuosiin käydä koulua.

”Olen nähnyt liikaa sotaa”, Diana sanoo.

Nyt Diana elää pakolaisleirillä Irakissa ja käy koulua. Elämä ei ole samanlaista kuin ennen sotaa, mutta hän on viimein turvassa. Kiitos siitä kuuluu lahjoittajille. Lahjoittajien tuella voimme auttaa leirillä asuvia lapsia saamaan suojaa, terveydenhoitoa ja mahdollisuuden käydä koulua ja toipua sodan kauhuista.

Ilman kuukausilahjoittajia työmme hädänlaisten lasten auttamiseksi ei olisi mahdollista. Tule kuukausilahjoittajaksi jo tänään ja tee pysyvä muutos lasten elämään.

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön maailmanlaajuisesti.

Kuukausilahjoittajien yleisimmät kysymykset

Kuinka apusi menee perille ja miten toimia, jos tahdot muutoksia kuukausilahjoitukseesi? Lue vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Lue lisää

logo

”Jokainen sota on sota lapsia vastaan” – Eglantyne Jebb, Pelastakaa Lapset -liikkeen perustaja.

Maailmanlaajuinen Pelastakaa Lapset perustettiin 100 vuotta sitten auttamaan sodan seurauksista kärsiviä lapsia. Juhlavuonna käynnistetyn Loppu sodalle lapsia vastaan -kampanjan tavoitteena on varmistaa, että kauhujen keskelle joutuneet lapset saisivat tarvitsemaansa suojelua, oikeutta ja apua.