Lahjoita yrityksenä Lahjoita yrityksenä

INTIAN KORONAKRIISI - LAHJOITA YRITYKSENÄ Auta lapsia ja perheitä

Intiassa koronaviruksen toinen aalto on asettanut lapset ja perheet kriittiseen asemaan. Tuhansien perheiden toimeentulo on vaakalaudalla, ja lapset ovat saattaneet menettää toisen tai molemmat huoltajansa. Pandemian vaikutukset heijastuvat myös maailmantalouteen, ja niillä voi olla pitkäkestoisia vaikutuksia monelle toimialalle.

Intiassa Pelastakaa Lapset tekee yhteistyötä alueellisten viranomaisten sekä paikallishallinnon ja -yhteisöjen kanssa eri puolilla maata helpottaakseen maassa vallitsevaa hätätilaa.

Haluaako yrityksesi auttaa lapsia ja perheitä selviämään?

Yritykset voivat auttaa lahjoittamalla ja tukemalla paikallisia tiimejämme Intiassa:

  • parantamaan terveydenhuoltopalveluihin pääsyä ja toimittamaan tartunnan saaneille lapsille ja heidän perheilleen COVID kotihoitopakkauksia (ml. happilaite, lääkkeitä jne.)
  • jakamaan perheille, joiden toimeentuloon koronavirus on vaikuttanut heikentävästi, ruokaa, käteisapua ja hygieniatarvikkeita
  • auttamaan lapsia, joiden vanhemmat tai huoltajat ovat sairastuneet tai menehtyneet, esimerkiksi järjestämällä neuvontaa ja psykososiaalista tukea, tunnistamalla vaikeuksissa olevia lapsia ja auttamaan heitä pääsemään sijaishuoltoon
  • auttamaan rokotusten jakamisessa/nopeissa toimituksissa kaikista syrjäytyneimmille.

Voit luoda yrityksen oman yrityslahjoitusohjelman tai auttaa suoralla lahjoituksella.

Lisätietoja antaa Camilla Ekholm (camilla.ekholm(at)savethechildren.fi ja +358 40 721 8345)

Intian lapset tarvitsevat apua! Ota yhteyttä ja lahjoita apuasi jo tänään!

COVID-19 APPEAL FOR CORPORATES

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823, myönnetty 29.8.2017, voimassa 1.1.2018–31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten Intian COVID-19 -avustustoimiin.

Tilaa lahjoitukselle lasku tästä