Indonesian tsunami:
46 000 lasta tarvitsee humanitaarista apua!

Lahjoita lasten hätäapuun

Vain 22 eurolla kotinsa menettänyt perhe saa hätämajoituspaketin.

Indonesian tsunamin pienet uhrit

Tuhoisa tsunami iski Indonesiaan Sulawesin saarelle Palun kaupunkiin jättäen jälkeensä valtaisan tuhon. Yli 1300 ihmisen raportoidaan menehtyneen, mutta uhriluvun oletetaan vielä nousevan.

Katastrofin pahimpia kärsijöitä ovat lapset. Yli 65 000 kotia on tuhoutunut ja tuhannet lapset ovat menettäneet läheisiään. Moni lapsi on eksynyt kaaoksessa vanhemmistaan, eikä tiedä ovatko nämä elossa vai kuolleita. YK:n mukaan 46 000 lasta tarvitsee humanitaarista apua.

Pelastakaa Lapset on paikalla Indonesiassa jakamassa kotinsa menettäneille perheille telttoja, pressuja ja vilttejä. Lisäksi autamme vanhemmistaan eroon joutuneita lapsia pääsemään yhteen perheidensä kanssa.

Lahjoita nyt ja autat lapsia, ketkä ovat menettäneet kaiken. Vain 22 eurolla kotinsa menettänyt perhe saa hätämajoituspaketin.

 

Lahjoita lasten hätäapuun

Vain 22 eurolla kotinsa menettänyt perhe saa hätämajoituspaketin.

Pelastakaa Lapset on paikalla auttamassa lapsia Indonesiassa

  • Työmme on mahdollista vain lahjoittajien tuella

    Taivoitteemme on auttaa vanhemmistaan eroon joutuneita lapsia pääsemään yhteen perheidensä kanssa. Jaamme kotinsa menettäneille perheille telttoja, pressuja sekä peittoja ja hygieniatarvikkeita. Lisäksi aioimme perustaa lapsille turvallisia tiloja, joissa he saavat mahdollisuuden leikkiä ja tukea toipuakseen järkyttävistä kokemuksistaan.