Lahjoita yrityksenä

YRITYS – AUTA KORONAVIRUKSEN TAKIA AHDINKOON JOUTUNEITA PERHEITÄ

Koronaviruksen aiheuttama epidemia ajaa perheitä ahdinkoon Suomessa. Monet perheet ovat jo joutuneet talousvaikeuksiin. Perheiden henkinen hyvinvointi on koetuksella, kun poikkeustilanne lisää stressiä niin lapsilla kuin vanhemmilla.

Pelastakaa Lapset vastaa perheiden hätään lisäämällä tukeaan. Jaamme mm. lahjakortteja ruokakauppoihin vähävaraisille lapsiperheille. 70 euron arvoisella lahjakortilla perhe saa ruoka-apua, joka auttaa konkreettisesti vaikeimman hetken yli.

Monet lapset ja nuoret ovat peloissaan ja tulevaisuus huolestuttaa. Tuemme lapsia ja nuoria lisäämällä keskustelutukea netissä. Tarjoamme erilaisia kanavia, joissa huolenaiheista voi keskustella luotettavan aikuisen kanssa.

Tilanne Suomessa muuttuu päivittäin. Lisäämme tukeamme mahdollisuuksien mukaan, mutta tarvitsemme siihen yrityksenne apua.

Osallistu keräykseen ja auta lapsia ja lapsiperheitä.

Esimerkiksi 1400 euron lahjoitus mahdollistaa 20 ruokalahjakorttia.

Kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä: lahjaksitulevaisuus@pelastakaalapset.fi

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823, myönnetty 29.8.2017, voimassa 1.1.2018–31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön kotimaassa. Lahjoittajien henkilötietojen käsittely, käyttötarkoitus, rekisteröidyn oikeudet: pelastakaalapset.fi/asiakasrekisteri. Suostumus peruutettavissa. Puh. 050 439 7259, lahjoittajapalvelu@pelastakaalapset.fi

Jos tahdot tehdä lahjoituksen yksityishenkilönä tee se tästä:Osallistu keräykseen. 

Tilaa lahjoitukselle lasku tästä

  • Laskutusrajamme on 80 euroa. Alle 80 euron lahjoitukset pyydämme tekemään tilisiirtona.