Lahjoita yrityksenä

Lahjoita yrityksenä

YRITYS – AUTA KORONAVIRUKSEN TAKIA AHDINKOON JOUTUNEITA PERHEITÄ

Koronapandemia on ajanut lukuisia lapsiperheitä ahdinkoon Suomessa. Monet perheet ovat joutuneet talousvaikeuksiin. Perheiden henkinen hyvinvointi on koetuksella, kun pitkään jatkuneet poikkeukselliset olosuhteet ovat lisänneet stressiä, huolta ja ahdistusta niin lapsilla kuin vanhemmilla. Tuoreen kyselyn mukaan lähes puolet nuorista kokee henkisen hyvinvointinsa huonontuneen.

Pelastakaa Lapset vastaa henkiseen ahdinkoon tukemalla lapsia ja nuoria tarjoamalla keskustelutukea verkossa. Tarjoamme erilaisia kanavia, joissa huolenaiheista voi keskustella luotettavan aikuisen kanssa. Perheiden taloudelliseen hätään Pelastakaa Lapset jakaa ruokalahjakortteja vähävaraisille lapsiperheille. 70 euron arvoisella lahjakortilla perhe saa ruoka-apua, joka auttaa konkreettisesti vaikeimman hetken yli. Vuonna 2020 ruoka-apua jaettiin yli 700 000 eurolla. Tilanne vuonna 2021 ei valitettavasti ole edelleenkään helpottanut. Lahjoitusvaroin myönnetyt ruokalahjakortit on jaettu alkuvuoden aikana todella nopeassa tahdissa – avulle on todella suuri tarve.

Lahjoita nyt ja auta kotimaan lapsiperheitä!

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823, myönnetty 29.8.2017, voimassa 1.1.2018–31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön kotimaassa. Lahjoittajien henkilötietojen käsittely, käyttötarkoitus, rekisteröidyn oikeudet: pelastakaalapset.fi/asiakasrekisteri. Suostumus peruutettavissa. Puh. 050 439 7259, lahjoittajapalvelu@pelastakaalapset.fi

Tilaa lahjoitukselle lasku tästä

  • Laskutusrajamme on 80 euroa. Alle 80 euron lahjoitukset pyydämme tekemään tilisiirtona.