Yritys – auta nälästä kärsiviä lapsia Yritys – auta nälästä kärsiviä lapsia

Yritys – auta nälästä kärsiviä lapsia

Tilaa lahjoitukselle lasku tästä

    (Laskutusrajamme on 100€. Alle 100€ summat voi lahjoittaa pankkitilisiirtona.)

Nälkäkriisi pahenee Afrikassa!

Nälkäkriisi syvenee yhä useammassa maassa. Pelkästään Somaliassa puoli miljoonaa lasta on vaarassa menehtyä nälkään.

Nälkää näkevien lasten määrä Itä-Afrikassa kuten Etiopiassa, Somaliassa, Sudanissa sekä Sahelin alueella kuten Nigeriassa, Burkina Fasossa ja Malissa kasvaa jatkuvasti.

Konfliktit, pandemia ja ilmastonmuutos ajavat miljoonia lapsia nälkiintymisen partaalle. Lisääntyneiden sään ääri-ilmiöiden takia lukuisat perheet ovat menettäneet satonsa ja karjansa. Lisäksi Ukrainan sodan seurauksena peruselintarvikkeiden hinnat ovat nousseet ennätyksellisen korkealle.

Yrityksenne avulla aliravitut ja sairastuneet lapset saavat nopeasti hoitoa mm. veden ja ruoan muodossa. Lisäksi Pelastakaa Lapset tukee pääsyä terveyspalveluiden pariin, jakaa hygieniatarvikkeita ja käteisapua perheille.

Yrityksesi lahjoitus on elintärkeää – auta nälästä kärsiviä lapsia selviytymään. Lahjoita nyt!

Lahjoittaminen on helppoa ja nopeaa – täytä ohessa oleva verkkolomake, niin lähetämme yrityksellenne laskun. Lahjoituksen voi myös tehdä tilisiirtona Pelastakaa Lapset ry:n lahjoitustilille FI64 1017 3000 2107 27. Muista kirjoittaa viitetekstiksi ”Nälkäkriisi”. Lämmin kiitos tuesta!

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2022/1401, myönnetty 12.10.2022, voimassa toistaiseksi 1.1.2023 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten humanitaariseen työhön.