Haemme nyt

Vantaalla sijaitsevaan perhekuntoutusyksikkö Tyrskyyn kokoaikaiseen työsuhteeseen

Yöhoitajaa

Oletko etsimämme hyvä tyyppi täydentämään meidän tiimiämme? Meillä Tyrskyssä on hyvä työilmapiiri ja kaikilla on tilaa tehdä työtä omalla persoonallaan. Yöhoitajana vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa perheiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta perhekuntoutuksessa. Yöhoitajan työhön kuuluu arjen yhteisöllistä perhekuntoutustyötä, kodinhoidollisia sekä muita toimintaa tukevia tehtäviä.

Tyrsky on yhteisöllinen, osastomuotoinen perhekuntoutusyksikkö, joka on toiminut 2,5v. Tyrsky on tarkoitettu lastensuojelun asiakkaina oleville perheille, jotka tarvitsevat intensiivisen, yleensä 2-6 kuukautta kestävän, perhekuntoutusjakson. Tavoitteena on saavuttaa hyvä arki perheen toimintarakenteita ja taitoja vahvistamalla.

Edellytämme hakijalta:

  • Lastensuojelutyön kokemusta
  • Hyviä yhteistyö –ja vuorovaikutustaitoja
  • Valmiutta tehdä yötyötä

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan 2.asteen tutkinto. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä nro 504/2002). Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Palkkaus on TES:n mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää tämän linkin kautta 4.2.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa arkisin 8-16 välillä Sami Köykkä p. 050-433 1380 sami.koykka@pelastakaalapset.fi.

Hae paikkaa