Haemme nyt Vantaalla sijaitsevaan erityisnuorisokoti Pärskeeseen

Yöhoitajaa (50%)

Oletko etsimämme hyvä tyyppi täydentämään meidän huipputyöryhmää? Meillä Pärskeessä on hyvä työilmapiiri ja kaikilla on tilaa tehdä työtä omalla persoonallaan. Arvostamme Pärskeen yhteisössä avoimuutta, rehellisyyttä läpinäkyvyyttä sekä vastuullista yhdessä tekemisen meininkiä.

Pärske on 7-paikkainen erityisnuorisokoti luonnonkauniilla paikalla Vantaalla. Painotuksena toiminnassamme on 12-18 vuotiaiden neuropsykiatrisesti erityistarpeisten ja lievästi kehitysvammaisten lasten kuntouttava sijaishuolto.Työskentely erityisnuorten kanssa voi olla haastavaa. Arjen sujumisen helpottamiseksi olemme luoneet struktuurit yhdessä työryhmän ja nuorten kanssa. Työtämme ohjaa yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen pohjautuva toimintakulttuuri.

Edellytämme hakijalta:

  • Lastensuojelutyön kokemusta
  • Hyviä yhteistyö –ja vuorovaikutustaitoja
  • Valmiutta tehdä yötyötä

Tehtävä on 50%:sti osa-aikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan peruskoulutus. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä nro 504/2002). Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 7.1.2019 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja antaa Sami Köykkä p. 050 433 1380 tai sami.koykka@pelastakaalapset.fi.