Haemme nyt lastenkoti Ritvalaan Vääksyyn 1.2.2019 alkaen

VASTAAVAA OHJAAJAA

Vastaavana ohjaajana vastaat yhdessä johtajan kanssa siitä, että yksikkö toimii Pelastakaa Lasten strategian ja arvojen mukaisesti. Laadunhallinta on toiminnassasi keskiössä.  Lapsen oikeuksien ja osallisuuden toteutuminen on meille tärkeää.

Ritvala on seitsemän paikkainen kuntouttavaa sijaishuoltoa tarjoava lastenkoti. Asiakkaamme ovat kouluikäisiä huostaan otettuja lapsia, jotka erilaisista taustasyistä johtuen eivät voi asua kotonaan.

Yhteistyössä johtajan kanssa huolehdit Ritvalassa tehtävistä hoito– ja kasvatusprosesseista, tiimin tavoitteiden suuntaisesta työskentelystä sekä omahoitajien tukemisesta. Toimit arjen hoito- ja kasvatustyön lähiesimiehenä sekä vastaat työvuorosuunnittelusta. Lasten hoito– ja kasvatustyö, omahoitajatyöskentely sekä perheiden kanssa tehtävä työ kuuluvat tehtävääsi. Työ on kaksivuorotyötä.  Vastaavana ohjaajana sinulla on vähintään sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto ja useamman vuoden kokemus lastensuojelun sijaishuollosta, esimiestyön kokemus katsotaan eduksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Työsi tueksi tarjoamme ryhmä– ja yksilötyönohjauksen, nuorisopsykiatriset konsultaatiot, tarvittavat koulutukset ja johtajan sekä ammatillisen tiimin tuen.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen työsuhde. Työt alkavat 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 3.1.2019 klo 16 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Jenni Tulonen p. 040 769 1764 tai jenni.tulonen@pelastakaalapset.fi

Ryhmä– ja yksiöhaastattelut pidetään 8.1.2019 lastenkoti Ritvalassa, osoitteessa Joutsenkuja 25, 17200 Vääksy.