Haemme nyt

VASTAAVAA OHJAAJAA

Turussa sijaitsevaan lastenkoti Suvilinnaan

Suvilinna on luonnonkauniilla paikalla Hirvensalossa meren rannalla. Lastenkoti on 7-paikkainen ja tarjoaa kuntouttavaa sijaishuoltoa kouluikäisille huostaanotetuille lapsille. Vastaava ohjaaja toimii johtajan työparina ja vastaa arjen hoito- ja kasvatustyön laadun toteutumisesta sekä omaohjaajien työn tukemisesta yhteisten linjausten mukaisesti. Työvuorosuunnittelu ja arjen talousasioiden hoitaminen kuuluvat vastaavan työtehtäviin. Lähiesimiestyön lisäksi työhön sisältyy asiakastyötä sekä markkinointivastuuta.

Edellytämme hakijalta vähintään sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa, kokemusta lastensuojelun sijaishuollosta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.  Eduksi katsotaan esimiestyön sekä perhe- ja verkostotyön kokemus ja osaaminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Työsi tueksi tarjoamme säännölliset työnohjaukset, nuorisopsykiatrin konsultaatiot sekä Pelastakaa Lasten erityisasiantuntijapalvelut.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä täytetään 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan. Työ on 2- vuorotyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 21.2.2019 klo 16 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Suvikummun johtaja Eija Järviö p. 050 4435559 tai eija.jarvio@pelastakaalapset.fi.

Ryhmä- ja yksilöhaastattelut pidetään ke 27.2. klo 9.00 alkaen os. Suvilinnantie 29, 20900 Turku.

Hae tehtävää